Päivitetty 17.05.2016

Kodin saanut: CHIVAS


CHIVAS

*n. 5-vuotias

*Uros

*Romaniassa

 

 

 

 

Chivas elää tällä hetkellä Romaniassa eläinklinikka OneVetin hoitolatiloissa.

Chivas on todennäköisesti puhdas tai ainakin lähes puhdas rotuinen ranskanbulldoggi. Chivas on tempperamenttinen ja vaativa koirapoika. Chivas rakastaa ihmisiä ja se onkin koko ajan tyrkyttämässä ihmisille lelua, josko joku vähän leikkisi ja heittelisi lelua. Chivas on hellyyttävä ja ihmisystävällinen poika.

Chivas on ollut jonkun lemmikki joskus. Poika on kuitenkin löydetty hylättynä. Tulevan kodin tulee varautua opettamaan pojalle alusta alkaen kaikki. Poika ei ole sisäsiisti ja se ei osaa kulkea remmissä. Chivas tulee hoitolassa toimeen muiden koirien kanssa vaihtelevasti ja sen tulevassa kodissa Chivasin täytyisikin olla ainoa koira. Chivas vahtii ruokaansa ja tulevan kodin täytyy olla varautuneita tähän ja valmiit kouluttamaan pojalta tätä tapaa pois. Chivas on myös melkoisen dominoiva kaveri ja vaatii omistajaltaa jämäkkää, määrätietoista mutta pehmeää koulutusta.

Chivaksen tulevan kodin täytyy olla roduntunteva, jämäkkä, periksiantamaton, määrätietoinen, mutta samalla hellä ja ymmärtäväinen. Tulevan omistajan tulee olla kokenut koirien kanssa ja osata kouluttaa myös vaativampaa koiraa. Chivas on kaikkea muuta kuin helppo, mutta se varmasti tulee antamaan itsestään kaiken. Ja kun omistaja ja Chivas löytävät yhteisen sävelen, tulee poika varmasti olemaan mitä loistavin ja uskollisin elämänkumppani.

Chivas tullaan kastroimaan ennen kuin poika saapuu Suomeen.

09.02.2013

Chivas odottelee edelleen omaa kotiaan Romaniassa. Chivasin onneksi, se on saanut elää eläinhoitolan lämmössä talven, poika kun ei tuolla turkilla olisi ulkotarhassa talvea selvinnyt kovinkaan hyvin. Chivas on edelleen suhteellisen vaativa poika, joka tulee vaatimaan kodiltaan paljon, mutta antaa varmasti sitäkin enemmän.

Päivitetty 09.02.2012

Chivas sai kodin Romaniasta OneVetin hoitolan työntekijän luolta.

Päivitetty 22.03.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.