Päivitetty 09.04.2020

Yhdessä matkan loppuun saakka


Pääkaupunkiseudun Eläintuhkaamo PET yhteistyössä Rescueyhdistys Kulkurien kanssa

 

Viikkiin on perustettu pääkaupunkiseudun ensimmäinen täyden palvelun “hautaustoimisto” pieneläimille. Pääkaupunkiseudun Eläintuhkaamo PET Oy on avannut ovensa ja toivottaa lämminhenkisesti tervetulleeksi asiakkaansa lemmikin elämän päätepysäkille. PET:in tiloissa palveluina on tarjolla niin eutanasia, kuin tuhkaus ja muistouurnavalikoimakin. Eutanasiaan täytyy varata aika etukäteen, mutta muuten asiakkaat voivat tulla ilman ajanvarausta.

Pääkaupunkiseudun Eläintuhkaamo PET:llä on käytössä uudenaikainen krematorio ja uurnan saa usein takaisin jo seuraavana päivänä.

Kulkurit haluavat kulkea kauttaan adoptoitujen koiren mukana niiden koko elämän ajan, loppuun saakka. Niinpä meistä on luontevaa olla mukana yhteistyössä, joka tarjoaa rakastetulle lemmikille sujuvan ja ymmärtäväisen ympäristön sen viimeiselle matkalle, sitten kun sen aika on.

Eläintuhkaamo Pet:ssä asioidessasi sinun on mahdollista valita lemmikkisi uurnaksi pellavainen Kulkuri-uurna muistuttamaan lemmikkisi elämän tarinasta. Uurnan hinta on Kulkurien seuraajille 40 € (norm. 65 €).

Lisäksi jos tuhkaustilauksen yhteydessä mainitaan Kulkurit/rescue, ohjataan osa tuhkauksen tuotosta tukemaan Kulkurien toimintaa.

 

https://www.pethelsinki.com/

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.