Päivitetty 28.12.2021

Kodin saanut koira: CEE CEE (nyk. Faidra)


Syntymäaika: 2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (M.G. Rescue)
steriloidaan

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
21.12.2021

Mihai Grigorie on romanialainen eläinsuojelija ja eläinlääkäri, joka on mahdollisimman monia eläimiä auttaakseen perustanut M.G. Rescue -nimellä toimivan tarhan, noin 30 kilometrin päähän Bukarestista. Tarha on vielä rakennusvaiheessa, mutta tarkoituksena on, että kun tarha on valmis, sieltä löytyy eläinten majoittamisen lisäksi tilat myös sterilointien tekemiseen. Tarhalla elää kodittomien koirien lisäksi myös muita eläimiä, kuten kissoja, vuohia ja hevosia.

Mihai pelasti Cee Ceen ja sen kolme pientä pentua, C-tiimin Clausin, Claaran sekä Cimmon Palladyn kunnalliselta koiratarhalta alkukesästä. Hakiessaan koirat kunnalliselta tarhalta, Mihai löysi koirien häkistä neljännen pentueen pennun puremaan menehtyneenä, joten C-tiimin pennut ovat M.G. Rescuen tarhalle muuttamisen jälkeen asuneet emonsa kanssa pelkästään pakollisen imetysajan. Kyseessä oli varotoimenpide, sillä Mihai pelkäsi, että Cee Cee saattaisi kovassa stressissä vahingoittaa muitakin. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt ja Cee Cee huolehti pennuistaan kohtuullisen hyvin. Neljännen pennun kuolemaan johtaneista tapahtumista emme saa koskaan tietää mitään tarkempaa.

Cee Cee on iloinen pikkutyyppi, jonka häntä heiluu taukoamatta ja se saa takuulla hymyn kenen tahansa kasvoille valloittavalla persoonallaan. Cee Cee vaikuttaa olevan luonteeltaan myös hyvin ihmisrakas ja reipas, se puskee heti mahdollisuuden saadessaan vierasta vasten rapsutuksia ja huomiota saamaan. Ihmisten seura onkin tälle neidille todella mieluinen juttu ja se ei millään malttaisi mennä tutustumisen päätteeksi takaisin häkkiin. Voi olla, että Cee Ceen kanssa yksinolon harjoittelemiseen voi alussa joutua käyttämään aikaa.

Cee Cee on erittäin energinen nuori koira ja se sopisi varmasti monenlaiseen kotiin ja ympäristöön helpon ja sopeutuvan oloisen luonteensa puolesta. Cee Ceen tulevan perheen on kuitenkin tärkeää huomioida, että onnellisimmillaan Cee Cee varmasti olisi aktiivisessa kodissa, jossa se pääsisi osallistumaan päivän askareisiin ja touhuamaan omien ihmistensä kanssa. Cee Ceestä voisi myös varmasti olla reippaaksi harrastuskaveriksi.

Cee Ceen ei juurikaan kuulla tarhalla haukkuvan, vaan se haukahtelee vain silloin tällöin harvakseltaan muiden koirien mukana. Cee Cee suhtautuu myös hyvin toisiin koiriin pihalla vapaana ulkoillessaan, eikä niille tule keskenään riitoja.

Kooltaan Cee Cee on pieni koira, noin 35-40 cm korkea ja 12-kiloinen.

Päivitykset

18.12.2021
Tänään koitti päivä, kun Cee Cee pääsi matkaamaan omaan kotiin. Onnea Cee Cee, uudelta nimeltään Faidra!

8.11.2021
Cee Cee varattiin tänään omaa kotiin!

10.10.2021
Cee Cee aloitti kodinetsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cee Cee saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cee Cee on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Cee Ceen yhteyshenkilönä toimii Stefanie Lindroos

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.