Päivitetty 10.09.2019

Camilla Rask


Sähköposti: camilla.rask@kulkurit.fi

Hei, olen Camilla ja ammatiltani sairaanhoitaja. Aloitin hiljattain Kulkureiden tapahtumatiimissä. Mahtavaa päästä mukaan järjestämään tapahtumia, joilla kerätään varoja Romanian katukoirien ja -kissojen hyvinvoinnin edistämiseksi kestävällä tavalla sterilointien ja valistuksen kautta.

Perheeseeni on lapsuudesta lähtien kuulunut koiria ja muita eläimiä, ja pyrin olemaan eläinten seurassa niin paljon kuin mahdollista. Viimeisimmät vuodet olen elänyt kahdestaan rakkaan Otto- kilpikonnani kanssa, ja muutama viikko sitten sydämeni särkyi kun jouduin saattamaan rakkaani sateenkaarisillalle ❤ Minusta jokainen eläin ansaitsee hyvän ja onnellisen elämän ja minulle eläimet ovat perheenjäseniä. Elämäntilanteen takia olen pitkään joutunut elämään ilman omaa koiraa, ja haaveena oli tarjota koti rescue- koiralle. Tämä haave toteutui joulukuussa 2018 kun elämääni saapui Kulkureiden kautta ihana, energinen Emu poika Cosoban tarhalta Romaniasta. Emun tulon myötä olen oppinut koirista todella paljon ja toivon että tulevaisuudessa voin tarjota kodin monelle sitä tarvitsevalle koiralle.

Olen todella iloinen ja kiitollinen että olen päässyt mukaan Kulkureiden kanssa tekemään tätä merkityksellistä ja arvokasta eettistä eläinsuojelutyötä!


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.