Päivitetty 10.10.2019

Jenni Ankelo


Sähköposti: jenni.ankelo@kulkurit.fi

Moikka,

Olen Jenni Tampereelta ja toimin Kulkureissa koirien yhteyshenkilönä, sekä sometiimissä, päävastuualueenani Hobo Shopin markkinointi. Opiskelen Tampereen yliopistossa maisterivaiheessa luokan-/kuvataiteen opettajaksi, mutta kaikki vapaa-aikani kuluu visusti koirien parissa. Tästä pitää huolen oma laumani, johon kuuluu bordercollie Urho, bordercolliesekoitus Rauha, Venäjän rescue Erki ja Kulkureiden kautta elämäämme sulostuttamaan saapunut Myrtti.

Urho on ensimmäinen oma koirani ja on ollut elämäni tärkein sekä ehdottomasti periksiantamattomin opettaja (jo vuodesta 2006). Alkutaival hänen kanssaan osoittautui oletettua hankalammaksi ja olen joutunut kehittämään itseäni kouluttajana aivan hirmuisesti. Tämä on tapahtunut kouluttautumalla käyttäytymistieteellisen eläinkoulutuksen saralla. Nyt, vanhana herrana, Urho on jo hyvin sopuisa, ja vaikka vaativa hän on edelleen, on nuoruuden kommervenkit onneksi jo pelkkä kaukainen muisto. Oppimani taidot ja tiedot kuitenkin ovat edelleen näppärästi takataskussa tallessa ja ovat olleet suureksi avuksi muidenkin koirieni kanssa. Mutta kuten aina, hurjasti on vielä opittavaa!

Taustaltani olen eläinoikeusihminen, minkä vuoksi koen, että ainoa eettinen tapa ottaa lemmikki, on tarjota koti rescue-eläimelle. Siksi tahdon olla mukana edistämässä rescuetoiminnan näkyvyyttä. Eläimet eivät ole meitä ihmisiä varten, vaan niillä on oma, ainutlaatuinen elämänsä, josta ne eivät ole kenellekään velkaa. Ajatus siitä, että maailmaan teetetään lisää koiranpentuja, kun tarhat ovat täynnä kodittomia koiria, tuntuu täysin nurinkuriselta. Kulkurit on tehnyt hienoa työtä ja murtanut rescuetoimintaan liittyviä ummehtuneita ennakkoluuloja toimimalla vastuullisesti, avoimesti ja kestävällä pohjalla. Tästä syystä tahdon itsekin olla omalla panoksellani edistämässä rescuekoirien asiaa juuri Kulkureissa.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.