Päivitetty 17.02.2020

Jenni Ankelo


Sähköposti: jenni.ankelo@kulkurit.fi

Moikka,

Olen Jenni Tampereelta ja työskentelen Kulkureissa sometiimissä sekä koirien yhteyshenkilönä. Somepuolella päävastuualueenani on Hobo Shopin markkinointi. Opiskelen Tampereen yliopistossa maisterivaiheessa luokan-/kuvataiteen opettajaksi, mutta kaikki vapaa-aikani kuluu visusti koirien parissa. Tästä pitää huolen oma laumani, johon kuuluu senioribordercollie Urho, bordercolliesekoitus Rauha, Venäjän rescue Erki ja Kulkureiden kautta elämäämme sulostuttamaan saapunut Myrtti.

Oma matkani koirien parissa alkoi kunnolla vuonna 2006, kun hankin ja sain Urhon harrastuskoiraksi. Urho osoittautuikin ounasteltua haastavammaksi harrastuskaveriksi, joten yhteiselomme alkutaipaleella sukelsin käyttäytymistieteellisen eläinkoulutuksen maailmaan – ja heti syvään päähän. Urhon kanssa homma lähti ratkeamaan ja olen sittemminkin luottanut koirieni kanssa aina koiralähtöisyyteen, omaehtoisuuteen ja palkitsemiseen kaikessa yhteisessä tekemisessä. Yhteistyöllä asiat sujuvat kummasti paremmin! Paljon olen oppinut näiden 14 vuoden aikana jotka olen koirien parissa viettänyt, mutta vielä enemmän on opittavaa edessä.

Taustaltani olen eläinoikeusihminen, minkä vuoksi koen, että ainoa eettinen tapa ottaa lemmikki, on tarjota koti rescue-eläimelle. Siksi tahdon olla mukana edistämässä vastuullista rescuetoimintaa, jonka terävin fokus on steriloinneissa kohdemaassa. Eläimet eivät ole meitä ihmisiä varten, vaan niillä on oma, ainutlaatuinen elämänsä, josta ne eivät ole kenellekään velkaa. Ajatus siitä, että maailmaan teetetään lisää koiranpentuja, kun tarhat ovat täynnä kodittomia koiria, tuntuu täysin nurinkuriselta. Kulkurit on tehnyt upeaa työtä ja murtanut rescuetoimintaan liittyviä ummehtuneita ennakkoluuloja toimimalla vastuullisesti, avoimesti ja kestävällä pohjalla. Tästä syystä tahdon itsekin olla omalla panoksellani edistämässä rescuekoirien asiaa juuri Kulkureissa.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa