Päivitetty 03.06.2022

Nina Ehrström


Sähköposti: nina.ehrstrom@kulkurit.fi

Hei!
Olen Nina Ehrström Helsingistä ja toimin kulkureissa koiravaraajana.
Työskentelen sairaanhoitajana ja päätyöni ohella aloitin hiljattain koiran koulutusohjaajan opinnot, ja niiden jälkeen on tarkoitukseni opiskella ongelmakoirakouluttajaksi.

Kiinnostukseni rescuetoimintaan alkoi jo lapsena viettäessäni paljon aikaa koulujen lomilla Viron puolella. Kulkukoirien määrä oli Virossa siihen aikaan valtava ja yhdistykset Suomesta alkoivat viedä apuaan Viron puolelle. Itsekin noihin aikoihin paljon vierailin koiratarhoilla yhdistysten mukana ja näin sen, millaista tarhakoiran arki on hyvin alkeellisissa oloissa. Olen jo yli 15- vuotta seurannut sivusta enemmän ja vähemmän eri yhdistysten toimintaa ja muotoutumista.
Vuonna 2003 sain esimmäisen oman koirani, virolaisen rescuekoiratytön Dynan.
Dynan kanssa ei arki ollut alkuun ongelmatonta, koiralla oli ennestään pelkoja ja lisäksi rotusekoitus toi oman osansa haastetta arkeen.
Dyna opetti minulle paljon enemmän kuin minä sille ja Dynan myötä kasvoi myös kiinnostus opiskella ja opetella lisää koirien käyttäytymisestä ja kommunikaatiosta.

Dyna eli Suomessa melkein 16- vuotiaaksi kunnes viime vuonna vanhuudenvaivat veivät voiton. Kovin kauaa en ilman koiraa osannut olla ja nykyään arkeani ilahduttaa romanialainen rescuekoira Bambi.

Bambin myötä kipinä hyväntekeväisyystyöhön kasvoi ja kiinnostus rescuetoiminnasta sai uutta pontta ja päätinkin kokeilla, josko taidoilleni olisi tarvetta yhdistystoiminnassa.

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.