Päivitetty 20.06.2019

Salla Honkapää


Sähköposti: salla.honkapaa@kulkurit.fi
Puhelin: +358 40 755 6081

LOMALLA 20.6.-8.7.2019

Hei, olen Salla ja olen Kulkurien toiminnanjohtaja.

Asun Toijalassa omakotitalossa neljän koiran ja kolmen kissan kanssa, joista kaikki ovat rescue-eläimiä Virosta, Romaniasta ja Suomesta. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat saksanpaimenkoirat ja niiden sekoitukset, mutta kuuluupa laumaamme 9-kiloinen pieni ja suloinen Elie-neiti ja vieläkin pienempi seniorimummu Ava Nonna, jotka pitävät jalkani tukevasti Pikkukoira-maailman ihmeellisyyksissä.
Isompien koirieni kanssa olen vuosien aikana harrastanut paljon kaikkea, aina tottelevaisuuskoulutuksesta jäljestykseen ja hakuun (metsä ja raunio), mutta nykyisen lauman kanssa keskitymme tällä hetkellä vain perustokoon ja harrastus-jälkeen, sekä monipuoliseen liikuntaan ja aktivoimiseen.

Vuoden 2014 alkupuolella jouduin lähekkäin luopumaan seniorikoiristani, upeasta Roomeosta vanhuuden vaivojen takia helmikuussa ja elämäni ykköskoirasta Nefestä maaliskuussa. Sittemmin heitä ovat seuranneet useat menetykset.
Ensimmäinen rescuekoirani Roomeo jäi onneksi elämään The Hobo Dogina kaltaistensa puolesta ja muistan kumpaakin kultaista vanhustani suurella kiitollisuudella.

Eläinsuojelutyössä olen ollut aktiivisesti mukana vuodesta 2005, jolloin hain ensimmäisen rescuekoirani Roomeon Virosta. Sen jälkeen ei mikään oikeastaan koskaan palannut ennalleen ja olen onnekas siitä, sillä olen löytänyt intohimoni, asian josta jaksan innostua aina uudestaan, vaikka työ välillä hyvin raskasta onkin. Vaikeimpina aikoina uskoa luo ajatus siitä, että vaikka emme voi pelastaa kaikkia apuamme tarvitsevia, voimme tehdä parhaamme vaikuttaaksemme niin yksilötasolla kuin sillä tasolla, jossa tehdään muutoksia hitaammin, mutta laajemmin, kuten steriloinneissa ja kansainvälisessä vaikuttamisessa aina EU-tasolla saakka.
Jokainen saavutus eläinsuojelurintamalla parempaan suuntaan ja jokaisen yksittäisen rescue-eläimen näkeminen uudessa kodissaan onnellisena, tasapainoisena ja rakastettuna perheenjäsenenä on kaiken sen työn ja vaivan arvoista.

The Hobo Dog in memorian

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.