Päivitetty 26.02.2019

Sonja Rask


Sähköposti: sonja.rask@kulkurit.fi

Moikka!

Olen Sonja, 28-vuotias media-alan monitaituri Helsingistä ja työskentelen Kulkureiden some-tiimissä. Minä sekä työparini suunnittelemme ja toteutamme sisältöjä erityisesti Kulkureiden Youtube-kanavalle.

Opiskelun ja töiden lisäksi lähellä sydäntäni ovat valokuvaaminen, vaeltaminen, dokumentit sekä tietysti eläimet.

Eläimet ovat kuuluneet elämääni jo pienestä pitäen. Kaiken elävän elämän arvostaminen on iskostunut minuun jo kotikasvatuksessa. Koska olin tottunut eläinten läsnäoloon jo nuorena, sekarotuinen Mortti-koira löysi tiensä elämääni lähes heti kotoa muutettuani. Suloinen Mortti opetti minulle paljon mm. eroahdistuksesta sekä epävarman koiran käsittelystä. Aran koiran luottamuksen ansaitseminen oli todella palkitsevaa. Valitettavasti Mortti sairastui vakavasti joulukuussa 2018 ja viettää nyt kivuttomia päiviä sateenkaarisillalla. Onneksi ehdimme kuitenkin saada seitsemän mahtavaa vuotta yhdessä!

Työskentelen Kulkureissa, sillä haluan tehdä elämässäni jotakin merkityksellistä ja olla osaltani mukana rikkomassa rescue-koiriin liittyviä ennakkoluuloja sekä virheellisiä käsityksiä. Kestävä ja eettinen eläinsuojelutyö on todella tärkeää ja on mahtavaa olla osana jotakin näin suurta.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.