Päivitetty 17.05.2021

Taru Partanen


Sähköposti: taru.partanen@kulkurit.fi

Moikka,
Olen Taru, 32-vuotias vantaalainen. Perheeseeni kuuluu kaksi Kulkureilta adoptoitua koira sisarusta Team Noirin Ariana ja Zero (ent. Truman). Zero saapui Suomeen kesällä 2017 jonka jälkeen aloin kiinnostua rescue-toiminnasta laajemmin. Aihe itsessään oli jokseenkin tuttu jo ennestään ennen adoptiopäätöstä ystäväpiirin kautta, tarve ja halu auttaa kuitenkin kasvoi mitä enemmän luki, selvitti ja seurasi.

Kulkureissa aloitin toimimalla ensin koirien luovutuksissa apurina keväällä 2018 ja jo saman vuoden kesällä minusta tuli aktiivijäsen. Tehtäväni ovat näiden vuosien aikana olleet moninaiset, nykyisin vastaan kotiin saapuneiden koirien luovutussopimusten allekirjoituksesta sekä niihin liittyvistä rekisterien kirjattavien tietojen käsittelystä. Tämän lisäksi autan mm. kotihoito-tiimiä.

Vapaaehtoistyö on minulle todella tärkeää ja mieluista, koko tämän ajan on ollut ilo seurata niin yksittäisten koirien onnellisia kohtaamisia perheidensä kanssa kuten myös laajemmin yhdistyksen kehitystä näiden vuosien aikana. Vierailut Romaniassa useimmilla yhteistyötarhoistamme, ovat olleet kokemus joka on korostanut halua tehdä oman osansa ja parhaansa auttaakseen tässä tärkeässä eläinsuojelutyössä.

Matkassani yhdistyksen kanssa alkaa uusi jännittävä ja innoittava jakso, palkatun osa-aikaisen työntekijän rooli kuormalogistiikan vastuuhenkilönä & sterilointitoiminnan kehitysvastaavana. Toisessa palkkatyössäni yhdistyksen ulkopuolella opitut organisointi- ja kehittämistaidot palveluesihenkilönä ovat varmasti avuksi myös tässä uudessa työnkuvassa. Olen erittäin kiitollinen ja otettu tästä mahdollisuudesta tämän uuden työnkuvan parissa.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.