Päivitetty 05.05.2020

Tuuli Katainen


Sähköposti: tuuli.katainen@kulkurit.fi

Moikka!

Olen Tuuli, eläinlääkisopiskelija Helsingistä. Asun kahden koirani, Nyytin ja Moalen kanssa. Lapinkoirani Nyyti on ensimmäinen oma koirani, jonka sain 14-vuotiaana ja syksyllä 2016 otin haukkupojalle kaveriksi Moalen Kulkureiden kautta. Rescuetoiminta on kiinnostanut jo aiemminkin, mutta Moan tultua innostuin toden teolla ja halusin lähteä itsekin mukaan.

Eläimiä olen lajista riippumatta rakastanut aina ja erityisesti niiden hyvinvointi ja käyttäytyminen kiinnostavat. Moankin kanssa on ollut mahtavaa seurata miten ylikiltistä ja mielistelevästä ujopiimästä on kuoriutunut itsepäinen ilopilleri, joka uskaltaa hepuloida ja riehua.

Uskon, että pitkäjänteisellä työllä voidaan Romaniankin eläinsuojelutilanteessa saada muutoksia aikaan. Esimerkiksi steriloinnit ja valistus ovat tässä todella tärkeässä asemassa ja niiden avulla voidaan vaikuttaa kodittomien eläinten määrään ja kohteluun eettisesti ja kestävästi. Mutta vaikka itselläni katse usein onkin kokonaiskuvassa, ei se kuitenkaan tarkoita, ettei myös yksilöllä olisi merkitystä. Jokainen eläin on itsessään arvokas ja koiravaraajana voin olla mukana tekemässä töitä sen eteen, että mahdollisimman moni koira pääsisi omaan kotiin rakastetuksi perheenjäseneksi.

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa