Päivitetty 28.07.2021

YLE 26.7.2021: Pariskunta adoptoi loukkaantuneen Pepin Romaniasta – tarjoaa nyt kotihoitoa rescue-koirille: “Terveitä koiria lopetetaan naurettavista syistä”


YLE uutisoi tamperelaisesta pariskunnasta Akira Greusta ja Linda Marinista, jotka adoptoivat loukkaantuneen katukoiran Romaniasta ja perustivat kotiinsa rescue-koirille suunnatun koirahoitolan. Artikkelissa käsitellään sekä rescueille sopivien koirahoitoloiden että osaavien kotihoitajien tarvetta. Juttuun on haastateltu myös Rescueyhdistys Kulkurit ry:n puheenjohtaja Essi Tenhoa, joka kertoo, että kotihoitajille on jatkuva tarve.

“Rescue-koirat tarvitsevatkin usein traumaattisten taustojensa takia erityistarpeet huomioivaa, yksilöllistä huolenpitoa ja kasvatusta.”

Lue koko artikkeli täältä.

Kuva: Noora Haapaniemi / Yle. Kuvassa Linda Marin, Akira Greusta ja Pepi-koira.

Jos kiinnostuit kotihoitajuudesta artikkelin luettuasi, voit tutustua rescue-koirien kotihoitajuuteen lisää täältä. Tutustuttuasi sivuihin, voit olla suoraan yhteydessä kotihoitovastaaviimme Jonnaan jonna.leino@kulkurit.fi tai Marjukkaan marjukka.kokko@kulkurit.fi. He vastaavat mielellään kotihoitajuuteen liittyviin kysymyksiin.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.