Päivitetty 12.04.2015

Kodin saanut koira: ZUZI, nykyinen Susi


Zuzi 1 ZUZI

* arvioitu syntymäaika 10/2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

27.1.2015
Eräänä talvisena -18 asteen pakkaspäivänä löysi romanialaisen eläinsuojelijan, yhteistyökumppanimme Carmen Mandescun ystävä pienen koiranpennun ulkoa yksinään palelemasta. Tuo suloinen musta pentu olisi varmasti jäätynyt hengiltä, ellei Carmenin ystävä olisi sattunut huomaamaan sitä ajoissa ja viemään kotiinsa turvaan. Ystävä kylvetti ja kuivasi pienen ja otti yhteyttä Carmeniin. Tämä pienokainen sai nimekseen Zuzi.

Zuzi on oikea touhupakkaus, kuten pennut yleensäkin ovat. Sen energiamäärä on valtava ja se haluaisi kokoajan leikkiä muiden koirien kanssa. Olisikin mukavaa, jos Zuzin tulevassa kodissa olisi jo leikkisä koirakaveri odottamassa. Runsaasti aktiviteetteja, virikkeitä ja liikuntaa tämä ilopilleri tulee joka tapauksessa vaatimaan, se tulevan kodin on hyvä muistaa. Tällä hetkellä Zuzi haukkuu melko paljon. Tämä voi ajan kanssa vähentyä, mutta omakotitalo, jossa ei tarvitse haukahduksista välittää, olisi varmasti se paras vaihtoehto Zuzille. Zuzi ei myöskään pidä yksinjäämisestä ja kärsivällinen koti, jossa yksinolemistakin osattaisiin harjoitella pienin askelin kerrallaan ja positiivisesti kannustaen olisi Zuzin kannalta loistojuttu.

Haluaisitko sinä tarjota tälle hurmaavalle vauhtimimmille sen oman loppuelämän kodin? Kodin, jossa jaettaisiin arkea, liikuttaisiin ja harjoiteltaisiin kunnon koirakansalaisen tavoille yhdessä. Vastalahjaksi Zuzi tarjoaa sinulle paljon ihania hetkiä yhdessä itsensä kanssa vielä vuosiksi eteenpäin.

Zuzi painaa tällä hetkellä n.4 kg ja tulee aikuisenakin jäämään pienikokoiseksi, arviolta noin 6 kiloiseksi.

01.02.2015
Zuzi on tänään varattu omaan rakastavaan kotiinsa Suomessa.

6.3.2015
Tänään Zuzi saapui omaan loppuelämän kotiinsa.

11.4.2015
Zuzille eli Susille on tänään lisätty kotikuulumiset ja tuoreita kuvia.

Omistaja kirjoittaa näin: “Koira on ollut meillä nyt kuukauden ja meillä on mennyt mielestäni oikein mukavasti. Ollaan käyty koirapuistossa monta kertaa viikossa ja Susista olisi niiiin kivaa leikkiä toisten koirien kanssa! Kaikki vanhemmat koirat ei ole sussun leikkisästä luonteesta niin innoissaan, mutta Susi on sitkeä ja tahtoo olla kaikkien koirien kaveri. Ihmiset sen sijaan vielä vähän arveluuttaa ja esimerkiksi kyläilijöille se tahtoo murmattaa… kävelylenkeillä se kuitenkin osaa ohittaa ihmiset kauniisti. Junassakin se vain kurkkii ja ihmettelee.
Energiaa tällä koiralla totisesti riittää, mikä on kiva, sillä olen itsekin urheilullinen ja tykkään käydä ulkona juoksemassa. Itseasiassa eilen käytiin ekaa kertaa ihan oikealla juoksulenkillä niin että juostiin puolisen tuntia (melkein) koko matka…. pari kertaa pysähdyttiin nuuskimaan 🙂 ulkona käydään tavallisesti neljä kertaa päivässä, joista yksi on pidempi lenkki tai käppäily koirapuistoon.
Zuzi on kauhean fiksu ja kuuliainen.. tosin silläkin on päiviä kun ei käskyt kiinnosta ja niinä päivinä se todella on KOVAPÄINEN. Pari titaanien taistelua ollaan käyty, silloin susi jaksaa olla sinnikäs, mutta niin jaksan minäkin. Sen kanssa on myös hauskaa opetella temppuja koska se on niin ahne.. itse tykkään kaikkein eniten, varsinkin aamuisin, kun se tulee sängyn reunalle antamaan ‘high fivet’ hyvän huomenen toivotukseksi.
Niin ja mainittakoon vielä, että se osaa olla nätisti myös yksin. Aluksi se oli vain muutamia minuutteja, nyt se on ollut jo muutaman tunnin yksin. Kertaakaan ei ole haukkunut, kun olen tullut kotiin, eikä ole tehnyt tuhojaan. Tästä olen niin ihmeissäni että koputan vielä varmuuden vuoksi puuta. Ehkä se käyttää aina tilaisuuden hyväksi ja menee sängylleni nukkumaan kun olen poissa, hah. Se kun ei siinä muuten saa olla.
Jees halusin vain kirjoittaa  ja kertoa kuulumiset, sillä Sussu on mahtava ja ihana koira! En ole myöskään nauranut moneen vuoteen niin paljon mitä olen nyt susille. Se on varmasti maailman hauskin koira!!”

Varaajana toimi Rosanna.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.