Päivitetty 08.03.2015

Kodin saanut koira: LULU


Lulu 2LULU

* n. 1-2 v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

25.1.2015
Lulun korjasi kadulta luokseen turvaan romanialainen eläinsuojelija ja yhteistyökumppanimme Mihaela Soare. Lulun oli nähty viihtyvän ravintoloiden ulkopuolella kerjäämässä ruokaa ja myös Mihaela oli ruokkinut Lulua kadulla. Huomattuaan ettei kukaan huolehdi tästä ystävällisestä tytöstä, päätti Mihaela ottaa Lulun kotiinsa suojaan. Tällä hetkellä Lulu on sen verran tuhdissa kunnossa, että joko se ei ole elänyt kadulla kauan tai sitten sitä on ruokkinut useampi taho.

Tämä lempeä tyttö viihtyy sylissä ja on ihmisrakas. Sen voisikin ajatella sopivan hyvin lapsiperheeseen. Lulu on myös iloinen ja reipas ja tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa, joita Mihaelan luona asuu useita eri ikäisiä ja kokoisia. Koirakaverikin voisi siis olla Lulun tulevassa perheessä odottamassa. Myös autoilu sujuu Lululta varsin mallikkaasti.

Lulu sopisi siis monenlaiseen perheeseen. Se etsiikin tositarkoituksella kotia, jossa sitä opastettaisiin lempeydellä kotikoiran tavoille ja jossa se voisi viettää normaalia koiraperheen arkea rakastettuna perheenjäsenenä. Lulu on kooltaan pieni, mutta tarvitsee liikuntaa ja aktiviteetteja siinä missä isommatkin lajitoverit. Liikunta ja hyvä ravinto auttavat varmasti myös sopivan painon saavuttamisessa.

Lulu on rakenteeltaan lyhytjalkainen, ns. makkaramallia. Sen paino on n. 9 kg ja korkeus 33 cm.

2.2.2015
Lulu on nyt testattu kissojen kanssa. Lulun kaveriksi tulevassa kodissa sopii hyvin toinen koira , mutta kissatalouteen emme sitä suosittele.

3.2.2015
Lulu on varattu omaan rakastavaan kotiinsa Suomessa.

6.3.2015
Tänään Lulu saapui omaan loppuelämän kotiinsa.
Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lulu saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lulu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustu huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Harkitut yhteydenotot Rosannalle

Lulun videon pääset katsomaan täältä

.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.