Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: ADRIAN (nyk. Aapo)


ADRIAN

* n. 1 v 2 kk (4/2013)

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

1.1.2013

Yhteistyökumppaniimme Anda Murguun otettiin yhteyttä kun Bukarestin liepeillä asuva vanha rouva ei enää pärjännyt yksin koiralaumansa kanssa. Rouva Ioana on erittäin köyhä, mutta sydämellinen ja hyvin eläinrakas. Alunperin hän oli pelastanut kadulta luokseen kaksi narttukoiraa, mutta koska hänellä ei ollut varaa steriloittaa niitä, ne tekivät pennut ja toisetkin, kunnes koiria oli yli 20. Tässä vaiheessa sana kiiri Andan ja muiden romanialaisten eläinsuojelijoiden korviin ja yhdessä he järjestivät rouva Ioanalle apua. Kaikki nartut steriloitiin ja osalle etsittiin uudet kodit. Tällä hetkellä Ioanan suojissa on 18 koiraa, joista alkuun seitsämälle Kulkurit etsivät omia koteja. Kaikki koirat tulevat Suomeen steriloituina, rokotettuina, madotettuina, ulkoloishäädettyinä, sairauksien varalta testattuina ja niillä on omat eu-passit.

Adrian on rauhallinen ja kiltti pieni poika, joka tulee loistavasti toimeen niin koirien kuin kissojenkin kanssa. Adrian painaa n. 8-9 kg. Adrian soveltuisi luultavasti asumaan myös kerrostaloon, sillä se ei ole kova haukkumaan.

26.2.2013

Adrianin kanssa samassa paikassa asunut Fanica on jo lentänyt Suomeen ja löytänyt oman kodin. Adrian yhä odottaa omaa vuoroaan, olisikohan se pian? Päivitetty ikä.

15.3.2013

Lisätty Adrianille kuvia.

21.3.2013

Salla, Sini ja Taija tapasivat Adrianin Romanian matkallaan 17.3.2013. Tässä Adrianin kuulumisia heiltä:

Adrian elää isossa laumassa monien muiden koirien kanssa ja pärjää siellä hyvin, Adrian on rauhallisemmasta päästä eikä haasta riitaa tai provosoidu kärhämiin. Adrian viihtyy sylissä, se on oivallista seurakoira tyyppiä, sillä ihmisen läheisyys on parasta mitä Adrian tietää. Adrian ja muuta vanhalla rouvalla elävät koirat ovatkin saaneet osakseen suunnattomasti rakkautta ja huomiota ja niistä huomaa, että niitä on kohdeltu hyvin.

Suloinen pikku pötkylä Adrian odottaa omaa rauhallisemman puoleista kotia rajattomalla huomiolla varustettuna. Ihan pienten lasten perheeseen emme Adriania suosittele, sillä lapsia se ei ole varmaankaan koskaan tavannut.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja uskot voivasi tarjota Adrianille turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

25.4.2013

Adrian on varattu omaan kotiin <3

12.5.2013

Ardian on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.