Kodin saanut: TAHMATASSU

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

TAHMATASSU

* n. 6-7 kk

* naaras (steriloitu)

* Virossa.

Tahmatassu on mustavalkea puolipitkäkarvainen noin puolivuotias tyttökissa. Tarhalla tytön nimi on Tahmanägu, joka Tahmatassuksi suomennettiin, hassu nimi tarkoittaa suomeksi kuitenkin nokinaamaa, liekö ollut hiukan vähemmän puhtoinen tarhalle tullessaan. Tahmatassu on sosiaalinen, iloinen tyttö, ja kaveri ihmisten, toisten kissojen ja koirien kanssa. Tahmatassu toivoisi pääsevänsä tarhalta pian omaan kotiin leikkimään.

19.4.2013 Tahmis on käynyt steriloitavana.

Tahmatassu sai oman kodin Kouvolasta toukokuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: