Päivitetty 09.03.2014

Kodin saanut koira: ALMINA
ALMINA

* n. 2-3 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 
9.1.2014
Pikkuruinen Almina löytyi Romanialaisen kaupungin Targovitsen kaduilta vaeltelemasta. Eläinsuojelija Mihaela Soare ei voinut jättää tyttöä enää oman onnensa nojaan, vaan otti sen kiinni ja vei ystävänsä luokse kotihoitoon. Nyt Almina etsii omaa kotia, jossa elää rakastettuna perheenjäsenenä.

Almina on hyvin ihmisrakas pikkukoira, joka rakastaa myös kovasti koirakavereita. Almina on luonteeltaan lempeä ja kiltti, täydellinen kainaloinen. Kotihoidossa Almina harjoittelee hihnakävelyn ja sisäsiisteyden saloja.

Almina etsii kotia, jossa se pääsee touhuamaan ihmisten ja mahdollisten koirakavereiden kanssa, sekä tietysti nauttimaan pikkukoiran elämästä myös kainalossa rapsutuksia saaden. Alminan perhe ymmärtää, ettei koira ole esittelyväline, eikä lasten leikkikalu, vaan ihan oikea elävä ja tunteva olento. Alminan tulevassa kodissa osataan antaa koiralle aikaa sopeutua uuteen tilanteeseen ja oppia kaikki kotikoiralta toivottavat tavat.

Almina painaa 4 kiloa ja on n. 30 cm korkea.

Almina luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

1.3.2014
Almina saapui omaan kotiinsa Suomeen.

Varaajana toimi Veronika.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.