Kodin saanut: AMBER

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

AMBER

* 1,5 v

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Amber meripihkanvärisine silmineen vangitsee katsojan silmänräpäyksessä karuhkon ympäristön keskeltä. Amberin paikka tuntuu, on jossakin muualla.

Amber on kiltti kissa ja tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, mutta viihtyisi ehkä parhaiten ainoana prinsessana rauhallisessa ympäristössä. Amber on tottunut myös kilttiin koiraan.

Amber tulee kotihoitoon Suomeen 27.10.

Amber heti hoitokotiin tuloa seuraavana päivänä:

Kotihoidossa 1.11.2012: Amber on nyt asettunut hoitokotiinsa, ja osoittanut olevansa hyvin sosiaalinen ja vähän huomionkipeäkin prinsessa. Muita talon lemmikkejä (kahta kissaa ja koiraa) Amber vielä vähän aristelee, vaikka toiset kiinnostaisikin.

Ihmisiä Amber taas rakastaa ja tulee kyllä nopeasti rapsutuksia hakemaan. Sylissäkin Amber pysyy hienosti, ja antaa tehdä hoitotoimenpiteitä nätisti. Amber vaikuttaa kaikinpuolin loistavalta pakkaukselta!

Kuulumisia 30.12.2012: On ihmeellistä, miten Amber etsii vieläkin omaa kotiaan. Tämä tyttö on niin symppis, ettei sitä voi vastustaa. Amberista on kuoriutunut hyvin leikkisä ja villikin hepulityttö sille päälle sattuessaan. Toisiin kissoihin Amber suhtautuu erittäin hyvin, vaikkakin leikkimisasteelle pitää Amberia lämmitellä ensin jonkin aikaa, mutta kun tutustumiset on hoidettu niin voidaan pitää hauskaa. Amber tulee hyvin toimeen myös koiran ja kanin kanssa, ja pötkötteleekin usein koiran vieressä, tai hengailee kanin kanssa vapaana keskenään.
Hoitokodissa Amberia kutsutaan prinsessaksi, on hän niin kaunis ja prinsessamainen (mm. märkäruoan suhteen aika tarkka, vaikkakin kaikki nappulat maistuu). Samettisen pehmeä turkki, kauniit suuret silmät ja silkkiset vaaleanpunaiset tassunpohjat kuuluvat vain oikealle prinsessalle!
Amber rakastaa ihmisiä, ja hakeutuukin erittäin paljon kainaloon nukkumaan ja pötköttelemään. Sylissäkin on oikein mukava olla! Iltaisin neiti tulee vauhdilla sänkyyn ja oikein heittäytyy kainaloon nukkumaan kehräten.
Amber on yksinkertaisesti mahtava ja tasapainoinen pakkaus, joka nauttisi eniten kodista jossa saisi paljon huomiota ja hellyyttä, varmasti eläinkaveritkaan ei olisi pahitteeksi.

Leikkisä Amber vauhdissa:

 

6.1.2013 Amber sai oman kodin ainoana prinsessana Vantaalta tammikuussa 2013.

18.1.2013 Kuulumisia kodista: Amberin kanssa menee hienosti – ekasta päivästä alkaen. Se on löytänyt heti kaikki hyvät lepopaikat. Illalla tulee mun viereen, mut siirtyy sit
jossain vaiheessa olkkariin. syö ja leikkii ja nukkuu tietysti.
Sulta saatuun leluun en ole sen nähnyt koskevan, sai tietysti omat
tervetulolelut. Katselee ulos ja ihmettelee lintuja jne. Amberillä on oma
kori, mut ei nuku siellä. Nukkuu paljon samoissa paikoissa kun edesmennyt Juti. Katselee ympäriinsä vieläkin, mul on nimittäin paljon tavaraa
kodissani. yksinkertaisesti ihana tyttö.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: