Päivitetty 05.01.2014

Kodin saanut: DOTTY


27.10.

 

 

DOTTY

* synt. 7/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

1.11.2013
Yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Anda Murgun pihamaata asuttaa tällä hetkellä suuri pentujen joukko, joihin valkoisien pentujen muodostama sisaruslauma Casper, Daxter ja Dotty myöskin kuuluvat. Romanian illat ja yöt alkavat viilenemään kovaa vauhtia, jonka vuoksi näiden nassikoidenkin toivoisi pääsevän omiin koteihinsa ennen kuin talvi todella koittaa.

Veljiensä tapaan Dotty on luonteeltaan reipas ja sosiaalinen, aivan kuten pennun kuuluukin olla.
Dotty rakastaa ihmisiä ja niiltä saatua huomiota suuresti. Se haluaa olla kaikessa tapahtuvassa mukana ja pyöriikin vierailijoiden jaloissa häntä heiluen ja pusuja jaellen.

Aavistuksen makkaramallinen Dotty kasvaa aikuisena keskikokoiseksi.

Dotty etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Kotia, jossa se saisi opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

Dotty tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

21.11.2013
Dotty on varattu

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.