Päivitetty 25.01.2014

Kodin saanut koira: AMELDE (nyk. Sissi)


 

AMELDE

* synt. 7/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 
 
 

3.11.2013
Tämä pieni suloinen narttupentu ja hänen emonsa on löydetty kadulta Dr. Adinan toimesta. Nyt Amelde ja Angelica-emo ovat turvassa Onevet-klinikan hoitolassa, jossa he odottavat omien kotiensa löytymistä.

Amelde on vielä toistaiseksi aavistuksen verran ujo ja hieman jännittynyt käsiteltäessä, mutta päästessään nauttimaan oman kodin turvasta ja lämmöstä, reipastuisi tämä pieni neitikin aivan varmasti. Perusluonteeltaan Amelde on kiltti ja lempeä.

Tällä hetkellä noin 2-3kiloinen Amelde jää aikuisenakin pienikokoiseksi.

Nyt noin neljän kuukauden ikäinen Amelde odottaa rokotusohjelmansa valmistumista ja on valmis matkaamaan omaan kotiinsa marraskuun loppupuolella. Amelde etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Kotia, jossa se saisi opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

Amelde tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.
 
 
8.11.2013
Amelde on varattu!

 
 
31.11.2013
Amelde saapui omaan kotiinsa Suomeen <3

 
 
25.1.2014 Kuulumisia kodista
“Marraskuun viimeinen päivä meille saapui lentokentälle pieni pelokas rääpäle Amelde. Heti kotiin päästyään hauva muuttui intoa täynnä olevaksi ilopilleriksi. Sissiksi kutsumme tätä pientä puuhapakettia.

Sissi on erittäin sosiaalinen ja kiinnostunut kaikista koirista ja ihmisistä. Ulkona viiletetään vauhdilla, mutta kotona kääriydytään heti tilaisuuden tullen sohvalle viereen tai sängyn lämpöön. Sissi haukkuu erittäin vähän. Lempipuuhia on tv:n katselu ja siellä näkyvät koirat kyllä haukuttavat.

Ruoan suhteen ollaan aika ronkeleita. Vain herkut kelpaisivat. Alkuun Sissi jemmaili ruokaa sinne tänne, mutta siitä ollaan pääsemässä pois.

Pentukoulun aloitimme tammikuussa. Uutta on opittu, vaikka aika ajoin huomio kiinnittyy kaikkeen muuhun ympärillä olevaan. Keväällä jatketaan varmaan jonkin vauhdikkaan lajin parissa.

Kiitokset Nellille ja kaikille Sissiä hoitaneille! Ei osattaisi kuvitella elämää ilman tätä ihanuutta!”

 

Varaajana toimi Nelli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.