Päivitetty 29.01.2014

Kodin saanut koira: ANGELICA (nyk. Kirppu)


ANGELICA

* n. 10 v.

* narttu

 

 

 

 

16.11.2013

Tämä jo vanhempaan ikään ehtinyt rouvaskoira on nimeltään Angelica. One Vet-eläinlääkäriklinikan Dr Adina Vladut oli löytänyt Angelican ja tämän pennun Amelden kadulta harhailemasta läheltä kotiaan. Koska tämä kaksikko oli selkeästi dumpattu pihalle, keräsi Adina emon ja pennun mukaansa ja vei heidät One Vetin hoitolaan turvaan ja lämpimään.

Angelica on valloittava, pieni mummukka. Ikää Angelicalla on arviolta n. 10 vuotta ja painoa tälle tirriäiselle on kertynyt 3-5 kiloa. Angelica on herkkä ja hurmaava, lentäväkorvainen neito, joka todella ansaitsee rauhalliset ja rakastavat eläkepäivät perheenjäsenenä.

Jo melko korkeasta iästään johtuen Angelican hampaat ovat huonossa kunnossa ja tulevat oletettavasti vaatimaan hoitoa Angelican kotiuduttua. Angelicalla on myös nisäkasvaimia, jotka ovat hyvin yleinen vaiva, vanhemmilla steriloimattomilla nartuilla. Nisäkasvainten ainoa hoito on leikkaus. Angelica on kuitenkin jo iäkäs ja toisinaan leikkauksen jälkeen kasvaimet villiintyvät leviämään, joten leikkausta ei välttämättä suoitella Angelican tapauksessa.

Angelica tulee siis vaatimaan terveydellistä seurantaa ja hoitoa loppuelämänsä ajan. Angelica on myös jo iäkäs, eikä sen elinpäivien määrää voida arvioida. Tulevan omistajan toivomme olevan varautunut eläinlääkärikäynteihin ja niiden kustannuksiin ja myös valmistautuneen siihen, että Angelican eläkepäivien määrää ei voida arvioida.

Angelicalle etsitään rauhallista ja rakastavaa eläkekotia. Lapsiperheeseen Angelica ei sovellu, sillä haluamme tarjota mummolle rauhallisen elinympäristön loppuelämäksi. Angelica tulee varmasta olemaan mitä ihanin leppoisa elämänkumppani loppuelämänsä ajan. Ikänsä ja terveytensä puolesta Angelica kuuluu erityisadioptio-kategoriaan, jonka kulukorvaus määritellään tapauskohtaisesti kodin löydyttyä.

16.12.2013

Angelica saapui 11.12.2013 kotihoitoon Suomeen. Tapaamaan pääsee sopimuksen mukaan.

29.01.2014

Ihastuttava Angelica, eli nykyisin Kirppu saapui kotihoitoon n. 1,5 kk sitten. Reipas pieni Kirppu hurmasi kotihoitoperheensä täysin, eikä Kirpun tarvitse enää etsiä kotia. Kirppu tuli tietämättään kerralla kotiin. Onnea Kirppu ja perhe!

Kirpun kodinetsinnässä auttoi Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.