Kodin saanut: ANSELMI (nyk. Felix)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

ANSELMI

* n. 2 kk (syyskuussa 2013)

* uros

* suomalainen.

Anselmi on löytynyt noin viiden viikon ikäisenä Hämeen seuduilta maalaismaisemista. Vanhempi mies, jolta Anselmi haettiin oli saanut sen naapureilta, jotka taas olivat poimineet sen tieltä yksin talsimasta. 

Anselmi puskee ja kehrää ja leikkii ja suukottelee -ihan mahdottoman hurmaava lapsi! Eläinseurastakin tykkää kovin ja puskee kovalla tarmolla kaikkia muita elikoita päin, jotka ovat hiukan hämmentyneitä moisesta.

Anselmi on jo varattu omaan kotiin.

Anselmi sai kodin kahden poikakissan kaverina Helsingistä 19.10.2013

Varaajana toimi Tiia 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: