Päivitetty 05.03.2014

Kodin saanut koira: CASSANDRA


10/2013

 

CASSANDRA

* arvioitu syntymäaika 1/2013

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

13.11.2013

OneVetin eläinlääkäri Dr. Adina löysi tämän sympaattisen pienen tytön kadulta ja otti hänet turvaan OneVetin tiloihin. Cassandran historiasta ei tiedetä paljoakaan, mikä on yleisestikin rescuekoirien kohdalla pelkästään mysteeri. Cassandra saa nyt päivittäin ruokaa, huomiota ja huolenpitoa, mutta oma koti olisi, niin kuin muillekin hylätyille, se oikea lottovoitto.

Cassandra on pienikokoinen, n. 35cm korkea ja painoa löytyy n. 8kg.

Cassandra tulee todella hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Cassandran kodissa voisikin olla jo reipas ja rohkea koirakaveri näyttämässä mallia tälle nuorelle tytölle. Cassandraa jännittää ympärillä jatkuvasti vallitseva vilinä ja hulina ja turvaa hän hakee ihmisestä. Uudetkin ihmiet kelpaavat tukipilariksi, eikä Cassandra jännitä ainakaan tarhaoloissa ihmisiä, vaan ympäristöään. Vaikka Cassandralla onkin melkoisen huomiota herättävät, jopa hieman pelottavat silmät, on tämä tyttö mitä ihanin ja kiltein.

Cassandra ei haukkunut tarhaoloissa ollenkaan, joten suuri todennäköisyys on, että hän pärjäisi hienosti jopa kerrostalossa. Kaupungin vilinä saattaa tosin pientä tyttöä alkuun jännittää, mutta rohkaisevalla ja lempeällä opastuksella hän varmasti tottuu siihenkin nopeasti.

5.3.2014
Cassandra on löytänyt oman kodin Saksasta!

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.