Päivitetty 04.12.2013

Kodin saanut: MILEY


 

MILEY

* synt. 7/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

11.1.2013
Romanian pääkaupungissa Bukarestissa toimiva eläinsuojelija Deissima Roxana ylläpitää yksityistä tarhaa Bukaresin ulkopuolella. Tarhalla on kerrallaan 10-15 koiraa, joita sosiaalistetaan ja hoidetaan niin hyvin kuin mahdollista. Tällä tarhalla asuu tämä ihastuttava lehmänkirjava Miley-pentu, joka on pelastettu vilkkaasti liikennöidyn tien varresta.

Aktiivimme vierailivat Romaniassa yhteistyötahojemme luona lokakuussa, tutustuen niin vanhoihin tuttuihin koiriin, kuin uusiin potentiaalisiin kotia etsiviinkin. Roxanan luona vieraillessa he tapasivat huomiota rakastavan Mileyn, jonka töpöhäntä tuntui heiluvan iloisesti taukoamatta. Miley oli niin innoissaan tulevista vierailijoista, että se kiipesi pitkin häkin seinää ylös, kokonaan ilmaan ja tunki päänsä häkin raosta ulos. Sosiaalinen ja leikkisä Miley ottaa hyvin kontaktia ihmiseen, joten siitä voisi olla ainesta myös harrastuskaveriksi.

Töpöhäntäisestä Mileystä kasvaa aikuisena keskikokoinen tai isohko koira.

Miley etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Kotia, jossa se saisi opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

Miley tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.
12.11.2013
Miley on varattu Itävaltaan!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.