Päivitetty 08.04.2015

Kodin saanut koira: ARINA


10.3.2015

10.3.2015

ARINA

* noin 1-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

17.3.2015
Arina tarina on hyvin tyypillinen romanialaisen koiran tarina: Sen omistaja halusi päästä siitä eroon ja hylkäsi sen. Arinan onneksi Kulkurien yhteistyökumppani, eläinsuojelija Alina Murgu, haki sen turvaan. Tällä hetkellä Nura asuu Asociatia Suflete Dragin tarhalla Jilavassa odottaen ikioman kodin löytymistä.

Arina on noin 35-40cm korkea ja painaa noin 12kg. Ulkonäöltään Arina ei ole huomiota herättävän kaunis vaan jää helposti näyttävämpien koirien varjoon, mutta luonteeltaan se on ihastuttava! Arina on miellyttämisenhaluinen, hieman alistuva ja erittäin sympaattinen nuori neiti. Vaikka vieraat ihmiset sitä aluksi hieman jännittävätkin, on se utelias ja tulee myös vieraiden luokse, kunhan on ensin saanut hetken miettiä asiaa. Arina tulee kaikkien koirien kanssa toimeen ja omassa kodissa sitä voisi olla odottamassa reipas koirakaveri. Arina ei hauku tarhalla paljoa, joten sen koti voisi sijaita myös kerrostalossa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

8.4.2015
Arina on varattu tänään omaan kotiin Ranskaan!

Arina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Arina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Arinan kodin etsinnässä auttoi Niina.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.