Päivitetty 22.02.2014

Kodin saanut koira: ARISTOARISTO

* n. 2-vuotias

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa


 

 

31.08.2013

Aristo on löytynyt pellolle hylättynä lähellä Frumusanin kylää Romaniassa. Tällä hetkellä se on eläinsuojelija Anda Murgun luona ja toivoo löytävänsä oman kodin Suomesta.

Kuten kuvista näkyy, Aristo on melkoisen komea kaveri ja sen suonissa virtaa pekingese-verta. Luonteeltaan se on ystävällinen, kiltti ja iloinen. Aristosta saisi mukavan lenkkiseuralaisen, sillä se on todella reipas, ja pienikin koira tarvitsee aktiviteetteja & kunnon liikuntaa. Aristo tulee juttuun kaikkien kanssa; se asuttaa häkkiään sekä uroksen että nartun kanssa ongelmitta. Se tuntuu kiintyvän vahvasti ihmiseen, joten tulevalla kodilla on oltava ymmärrystä sen huomion- ja läheisyydenkaipuussa – niin hyvässä kuin mahdollisessa pahassakin.

Ikää Aristolla on arviolta 2 vuoden verran ja painoa n. 9 kg. Vaikka se on kaikin puolin mutkattoman oloinen poika, tulee omistajan valmistautua opettamaan kärsivällisesti sille kotikoiran perusasiat, kun mm. sisäsiisteys ja hihnassa kävely.

Aristo tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

07.09.2013

Aristo lentää kotihoitoon Suomeen 13.9. Vai pääsisikö se suoraan omaan, loppuelämän kotiin?

08.09.2013

Ariston tulo Suomeen kotihoitoon peruuntui. Se jatkaa kodin etsintää Romaniasta käsin.

12.09.2013

Aristo on varattu omaan kotiin <3

22.02.2014

Aristo on saanut oman kodin Suomesta <3
Ariston kodin etsinnässä auttoi Taija.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.