Päivitetty 22.02.2014

Kodin saanut koira: TITICA


TITICA

* n. 2-vuotias

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

27.07.2013

Lempeäluonteinen Titica oli joutunut kadulla toisten koirien hyökkäyksen kohteeksi ja saanut jalkoihinsa haavoja. OneVet-hoitolan Dr. Adina oli sattunut paikalle ja pelastanut tämän rauhaa rakastavan tytön klinikalle turvaan.

Valtavan kaunis Titica tulee toimeen kaikkien kanssa. Se ei provosoi, ei dominoi eikä hauku. Se on hienoisen herkkä olematta kuitenkaan arka. Tutuiksi käyneet ihmiset voivat käsitellä sitä mielin määrin. Titica painaa noin 20 kg, ja korkeutta sillä on n. 50-55 cm.

Dr. Adinalle Titica on erityinen. Vaikka hän tykkää tytöstä hurjasti, hän tietää, että sen olisi parempi saada pysyvä koti Suomesta. Hyvän luonteensa puolesta Titica voisi sopia monentyyppiseen kotiin.
Uuden kodin on hyvä ymmärtää, että Titicalle tulee antaa aikaa sopeutua uuteen kotiin. Uudet tilanteet jännittävät sitä varmasti alussa ja sille on ymmärrettävä antaa aikaa kotiutumiseen. Kärsivällisyys palkitaan takuuvarmasti. Hihnassa kävelyä se tuskin taitaa, ja sisäsiisteydessäkin on alkuun opettelua, mutta aikuinen järkevä koira hoksaa jutun juonen nopeasti. Muistathan myös, että mitään eläintä ei pidä ottaa hetken mielijohteesta!

Titica tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

28.08.2013

Viime viikon Romanian-reissullaan Kulkureiden aktiivit tutustuivat OneVet-hoitolan koiriin ja tapasivat myös Titican. Omassa häkissään se oli ollut iloinen ja tykännyt saamastaan huomiosta, mutta jouduttuaan häkin ulkopuolelle, se oli selkeästi arempi. Johdonmukaisella opastuksella Titicasta kehkeytyy mitä mukavin koirakaveri! Ja kaunishan se on kuin mikä, kuten tuoreista kuvista näkyy.

04.11.2013

Tapasimme Titican vieraillessamme Onevet-hoitolassa 25.10. Titica on edelleen ystävällinen, hieman muiden varjoon jäävä ja rapsutuksista nauttiva kaunotar, mutta se on laihtunut huomattavasti parissa kuukaudessa. Meluisa tarhaympäristö ei todellakaan ole sille hyväksi. Missä Titican oma koti, joka tarjoaisi sille kunnon kotikoiran elämään Suomen kamaralla?

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja tiedät voivasi tarjota Titicalle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

09.02.2014

Titica on varattu omaan kotiin <3

22.02.2014

Titica on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.