Päivitetty 22.02.2014

Kodin saanut koira: LORELAI


 

LORELAI

* 1-1,5 v

* narttu (steriloidaan)

* Romaniassa.

 

 

 

20.12.2013
Clincenin kylässä, noin 20 kilometrin päässä Bukarestista toimii ahkera ja tunnollinen yksityinen eläinsuojelija Roxana Deissima. Roxana ylläpitää noin 20 koiran pientä tarhaa ystävänsä kanssa. yhdessä he tekevät sitkeää ja moitteetonta työtä kodittomien eläinten eteen niin adoptiotoiminnalla, steriloinneilla, kuin kadulla elävien ja kunnallisilla tarhoilla lojuvien koirien auttamisella.

Noin viikko sitten Roxana oli jälleen matkalla minitarhalleen, kun hän näki pellon laidassa koirakaksikon kulkemassa väsyneen ja hämillisen oloisena. Koiria kulkee kaduilla ja pelloilla jatkuvasti, mutta jokin tässä kaksikossa pysäytti Roxanan. Roxana meni koirien luokse ja koirat tulivat epäröimättä hänen luokseen. Ne olisivat olleet helppoja kohteita myös rankkureille ja emon ja pennun tarina olisi voinut saada hyvin murheellisen lopun.

Emo Lorelai ja pentu Rory pääsivät Roxanan kyytiin ja niiden matka suuntasi tarhalle. Nyt Lorelai ja Rory ovat käyneet eläinlääkärissä tarkastuksessa ja ensimmäisillä rokotuksilla ja niiden luonteestakin on saatu enemmän tietoa.Emo ja pentu olivat nälkäisiä, mutta muuten hyvässä kunnossa. Miten ne ovat pellon laitaan päätyneet harhailemaan, sitä emme saa koskaan tietää.

Lorelai on ollut tarhaoloissa rohkea ja pitänyt myös esimerkillään pentunsa rauhallisena. Lorelai on rauhallisen oloinen, mutta ei apaattinen, vaan se seuraa kaikkea ympärillään kiinnostuneena ja aktiivisena ja ihmisiä Lorelai rakastaa. Lorelai vaikuttaa ennenkaikkea tasapainoiselta nuorelta koiralta, joka on varmasti jo kokenut paljon, mutta pysynyt silti luonteeltaan avoimena ja pehmeänä.

Lorelai on noin 1-1,5-vuotias ja kooltaan pieni. Painoa Lorelailla on 9 kiloa ja säkäkorkeus on 32 cm. Rakenteeltaan Lorelai on töppöjalkainen “makkaramalli”. Lorelain selän pituus on 40 cm.

Lorelai etsii sitounutta, rakastavaa ja motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita antamaan sille aikaa sopeutumiseen ja paikan perheenjäsenenä seuraavan 10-15 vuoden ajaksi. Lorelai on nuori koira, joka kotiuduttuaan tulee kaipaamaan reippaasti liikuntaa, aktivointia ja virikkeitä, siinä missä hellyyttä ja läheisyyttäkin.


04.01.2014

Lorelai on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

Lorelai luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä, sirutettuna, tautien varalta testattuna, steriloituna ja eu-lemmikkipassin kera.

22.02.2014
Lorelai saapui omaan kotiinsa.

Varaajana toimi Johanna.
Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.