Asetu ehdolle Rescueyhdistys Kulkurit ry:n hallitukseen

Oletko kiinnostunut yhdistystoiminnasta ja hallitustyöskentelystä? Haluatko vaikuttaa Kulkurien toimintaan ja tulevaisuuteen tärkeässä ja vastuullisessa roolissa hallituksen jäsenenä?

Yhdistyksen vuosikokouksen lähestyessä nostamme esiin Kulkurien jäsenille avoinna olevan mahdollisuuden asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen. Hallitus valitaan vuosikokouksessa 21.5.2022.

Hallitukseen valitaan äänestämällä (yksi ääni/jäsen) puheenjohtaja ja 2-4 muuta varsinaista jäsentä sekä 0-3 varajäsentä.

Hallitus valitsee vuosikokouksen jälkeen pidettävässä järjestäytymiskokouksessa keskuudestaan varapuheenjohtajan, varainhoitajan ja sihteerin.

Yhdistyksen säännöt määrittelevät, miten hallitus valitaan.

Hallituksen tehtävät

Yhdistyksen hallituksen tehtäviin kuuluu hoitaa yhdistyksen asioita, suunnitella ja kehittää toimintaa ja toimia yhdistyksen lakimääräisenä edustajana. Hallitus on yhdistyksen lakimääräinen elin ja yhdistyksen edustajana yhdistys itse. Hallitus toimii tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan, työntekijöiden ja muiden yhdistyksen asiantuntijoiden kanssa.

Hallituksen tehtävänä on myös huolehtia vero-, elinkeino- ja muista tarvittavista ilmoituksista sekä asianmukaisten viranomaislupien hankkimisesta.

Hallitukselle kuuluu pitää huolta yhdistyksen taloudesta ja omaisuudesta. Vaikka tehtävien konkreettinen hoito olisi uskottu yhdistyksen toimihenkilöille tai ulkopuolisille toimeksisaajille, hallituksella on näistä asioista aina vastuu. Yhtenä hallituksen keskeisistä tehtävistä on myös päättää yhdistyksen jäsenten hyväksymisestä ja erottamisesta sekä huolehtia työnantajavelvoitteista yhdistyksen työntekijöiden suhteen.

Mitä tehtävä vaatii?

Kulkurien hallitus kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan ja päättämään ajankohtaisista asioista noin 4-6 viikon välein, kokoukset toteutetaan pääosin etäyhteyksillä. Kokoukset järjestetään ilta-aikoina.

Kulkurien hallitusjäsenyys on vapaaehtoinen luottamustehtävä, ja toivomme hallitukseen erilaisia ihmisiä erilaisista taustoista. Toivomme hallitukseen hakemuksia ihmisiltä, joilla on halua kehittää järjestöä, osallistua Kulkurien arvojen mukaiseen työskentelyyn ja linjauksiin, seurata yhdistyksen taloutta ja varmistaa Kulkurien olevan hyvä työnantaja.

Miten toimia?

Yhdistyksen jäsenenä voit asettua ehdolle hallituksen jäseneksi toimikaudelle 2022-2023. Voit asettua ehdolle lähettämällä hakemuksesi toiminnanjohtaja Salla Honkapäälle salla.honkapaa@kulkurit.fi.

Ehdolle hallituksen jäseneksi saa asettua milloin vain vuosikokoukseen asti, mutta toivomme ehdokashakemuksen jättämistä 15.5. mennessä.

Lähetämme ehdokkaille kysymyspatteriston, jonka vastaukset julkaistaan etukäteen vuosikokouksen osallistujille. Valmistaudu myös esittäytymään Kulkurien vuosikokouksessa, joka pidetään 21.5.2022 klo 12.00 osoitteessa Lahelantie 280, Tuusula. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyden kautta.

Lisätietoja:
Salla Honkapää
salla.honkapaa@kulkurit.fi

 

Kokouskutsu: Rescueyhdistys Kulkurit ry:n vuosikokous la 21.5.2022

Lue myös:

Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi: Varainkeruukoordinaattori

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi...

lue lisää

Toiminnanjohtajan uuden vuoden tervehdys 1.1.2024

Valoisaa vuoden ensimmäistä päivää! Saan jälleen kerran tervehtiä teitä Kulkurien tukijat, seuraajat, aktiivit ja adoptioperheet sekä kaikki muut toiminnastamme kiinnostuneet eläinten ystävät. Uuden uutukaisen vuoden kynnyksellä me luomme katseen eteenpäin, mutta sitä...

lue lisää

Tiedote: Kulkurit lomalla 18.12.2023–7.1.2024

Kulkureissa lomaillaan kolmen viikon ajan ajalla 18.12.2023-7.1.2024. Tänä aikana meillä otetaan ansaitusti iisisti ja ladataan akkuja, jotta jaksamme auttaa kodittomia koiria alkavanakin vuonna. Loma vaikuttaa jonkin verran toimintoihimme, joten tässä muutamia...

lue lisää

Tiedote 15.9.2023: Ruokaviraston koirarekisteri

Mikä koirarekisteri? Koirarekisteri on Ruokaviraston ylläpitämä viranomaisrekisteri, johon talletetaan maa- ja metsätalousministeriön asetuksen 68/2022 5 § mukaiset tiedot koirista ja koirien haltijoista. Rekisteri on avautunut koirien haltijoille käytettäväksi...

lue lisää

Toimintakertomus 2022

YLEISTÄ Rescueyhdistys Kulkurit ry on eläinsuojelun parissa toimiva aatteellinen ja yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 2012 ja se toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti. Yhdistyksen tavoitteena on eläinten kokonaisvaltaisen...

lue lisää

Toimintasuunnitelma 2023

Rescueyhdistys Kulkurit on aloittanut toimintansa toukokuussa 2012. Yhdistyksen tavoitteena on vaikuttaa kohdemaansa Romanian eläinsuojelulliseen tilanteeseen kestävällä ja monitahoisella tavalla. Merkittävimpinä toimintakeinoina ovat kohdemaassa tapahtuvat...

lue lisää

Kulkurien uusi hallitus 2023-2024 on valittu

Rescueyhdistys Kulkurit ry valitsi vuosikokouksessaan 20.5.2023 uuden hallituksen kaudelle 2023-2024. Nyt on aika esitellä yhdistyksen uuden hallituksen jäsenet. Nina Ehrström hallituksen puheenjohtaja "Olen toiminut Kulkurien aktiivina vuoden 2018 alusta...

lue lisää