Päivitetty 19.01.2014

Kodin saanut koira: BALOO


 

 

BALOO

* arvioitu syntymäaika 09/2013

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

04.01.2013

Baloo-pojan tarina on hyvin tavallinen Romanian kadulta löytyneen pennun tarina. Anda Murgun tytär Alina Murgulle tultiin eräänä iltana ilmoittamaan, että naapuruston lapsista yksi oli löytänyt alueelta koiranpennun. Lapsi oli kuljettanut pennun kotiinsa, mutta koiran ottaminen kadulta ei ollut vanhempien mieleen ja niin lapsi palautti avuttoman pennun takaisin kadulle. Alina riensi hätiin ja nyt Baloo asustaa Andan tarhalla suojassa kadun vilinältä ja uhilta, joita katukoirat Romaniassa päivittäin kohtaavat.

Baloo on n. 3-4 kk ikäinen aktiivinen, reipas ja riehakas urospentu. Baloo painii mielellään muiden pentujen kanssa ja keksii virikkeettömässäkin ympäristössä itselleen tekemistä. Baloosta arvioidaan tulevan aikuisena jotakin ison ja keskikokoisen koiran välimaastosta mitoiltaan. Baloo on varsinainen villikko jolla virtaa ja menoa riittää. Baloo on valmis matkustamaan omaan kotiinsaa n. 5-6 viikon kuluttua, kun rokotusohjelma on saatu päätökseen.

Baloolle etsitään aktiivista, sitoutunutta ja motivoitunutta kotia. Ihan sohvaperunaksi tästä kaverista tuskin on ja tulevan kodin olisikin hyvä olla perillä jo valmiiksi siitä, mitä aktiivinen koira energiansa purkamiseksi vaatii ja tarvitsee. Baloon kohdalla on hyvä muistaa, että usein aktiivinen koira keksii tekemistä itsekin, jolloin lopputulos voi olla kovinkin epätoivottu, jos tarvittavaa aktiviteettiä ja aivotyöskentelyä ei ole sille riittävästi järjestetty. Baloolle voisikin olla hyvä, että kotona olisi jo ennestään reipas ja vauhdikas aikuinen koirakaveri seuraksi  ja opastajaksi. Baloota ei luovuteta pienellä ikäerolla uroksen kaveriksi. Muistathan että pentuun sitoudutaan parhaimmillaan yli 10 vuodeksi.

16.01.2014

Lisätty uusia kuvia Baloosta tammikuulta 2014.

Baloo saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna, sekä EU-passilla varustettuna. Nuoren ikänsä vuoksi Baloota ei tulla kastroimaan ennen Suomeen saapumistaan, joten uusi koti sitoutuu kastroimaan Baloon Suomessa kohtuullisen ajan kuluessa saapumisesta. Tällöin yhdistys osallistuu kastraation kustannuksiin 25% eläinlääkärin kuittia vastaan.

17.1.2014

Baloo on adoptoitu Iso-Britanniaan.

Varausta hoiti Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.