Päivitetty 10.02.2013

Kodin saanut: BENNU


BENNU

* n. 5v

* uros

* kastroidaan

* Virossa

 

 

 

Vain muutama päivä ennen reissuamme oli tarhalle päätynyt Bennun kaltainen, hyvin komea ja kunnioitusta herättävän kokoinen koira. Bennun omistaja oli kuollut ja sekä Bennu että kodissa asunut kissa toimitettiin tarhalle uutta kotia etsimään. Bennu on hyvässä kunnossa, vaikkakin suuri koko ja mahdollisesti huono ruoka ovat voineet tehdä tepposensa pinnan alla. Hieman takakorkeakin herra on, joten tulevan kodin tulee varautua mahdollisiin eläinlääkärikuluihin tulevaisuudessa.

Bennu seisoo hiljaa ja tarkkavaisena häkissään. Se ei lähde muiden mukana huutamaan ja vaatimaan huomiota itselleen, vaikkakin ottaa sen ilomielin vastaan, kun sitä saa. Rauhallisuus ja tyyneys huokuvat tästä koirasta ja otamme sen vapaaksi tarhan sisäpihalle tutustuaksemme paremmin.

Bennu ei vaikuta olevan kovinkaan riippuvainen ihmisestä. Tietysti myös tarhaympäristö ja elämänmuutos aiheuttavat hämmennystä. Bennu kiertelee ja haistelee tarkasti tarhan pihalla, kiertäen pahimpien räyhääjien häkit kaukaa. Se ei vastaa toisten rähinöihin mitenkään, rauhoittelee ja jää paikalleen kuin näyttääkseen ettei halua toiselle pahaa. Mutta jos pojan ottaa remmiin, on se valmis puolustautumaan tai puolustamaan, joko itseään tai taluttajaansa. Tämä tuskin tulee olemaan suuri ongelma, kunhan Bennulle osaa kertoa ettei siltä odoteta tällaista käytöstä.

Bennu saattaa hyvinkin olla puhdasrotuinen, lyhytkarvainen bernhardinkoira, jolla korkeutta löytyy n. 75-80cm ja on rakenteeltaan massiivinen. Bennua ei luovuteta toisen uroksen kanssa samaan kotiin.

Päivitetty 9.2.2013

Bennu sai kodin Virosta!

Päivitetty 10.2.2013

Yhteydenotot Nealle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.