Kodin saanut: GEORGY (nyk. Sirius)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

GEORGY

* n. 8kk

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

Georgy on löydetty Romanian kadulta noin 2 kuukautta sitten yhdessä Emyn kanssa. Carmen Mandescu, Asociata A Doua Sansan toinen perustajajäsen sekä hänen ystävänsä löysivät nämä tytöt ja toimittivat heidät Onevet-eläinlääkäriaseman hoitolaan. Nyt Georgy on valmis matkaamaan uuteen kotiin!

Georgy on “keksikokoinen pieni” -koira. Aikuisena se tulee olemaan noin 15kg painoinen.

Vaikka Georgy on hyvin iloinen, kiltti ja leikkisä niin ihmisiä kuin toisia koiriakin kohtaan, tulee uuden kodin varautua opettamaan tälle pennulle kaikki alusta asti. Pentuun sitoutuminen ja kärsivällisyys tuottavat varmasti tulosta ja Georgystä kasvaa kaunis ja hieno koirakansalainen!

Päivitetty 23.11.2012

Georgy kasvaa ja kaunistuu! Valitettavasti kasvu tapahtuu hoitolassa, joka on täynnä koiria, eikä Georgy siten saa niin paljoa huomiota kuin hän ansaitsee..

Lisätty kuvia ja päivitetty ikä.

Päivitetty 8.1.2013

Georgy on varattu Suomeen!

Päivitetty 10.1.2013

Georgy matkasi Suomeen omaan kotiin 8.2.2013!

Päivitetty 9.2.2013

Yhteydenotot Nealle.

Kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: