Päivitetty 25.04.2013

Kodin saanut: SARAH


SARAH

* n. 4 v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

Kaunis, omaa kotia etsivä Sarah löydettiin pentuna ja toimitettiin Glinan tarhalle jossa se on elänyt siitä lähtien. Sarah on tarhalla tottunut muihin koiriin ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Koska Sarah on elänyt tarhalla jo useamman vuoden, on se ymmärrettävästi joutunut oppimaan suojelemaan ruokaansa muilta koirilta. Tästä ruoan suojelemistaipumuksesta johtuen Sarahia suositellaan ainoaksi koiraksi tai yhden koiran kaveriksi. Ihmisten suhteen Sarah ei ole aggressiivinen edes ruokaillessa.

Sarah tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa, joskin alussa saattaa ujostella uusia tuttavuuksia. Koska Sarah on viettänyt koko elämänsä tarha-olosuhteissa, hän tarvitsee paljon aikaa sopeutua kotikoiraksi.  Kärsivällisyydellä ja rakkaudella Sarahista tulee vielä omaa kotiaan ja perhettään suuresti arvostava koira. Sarahin tulevan perheen mahdollisten lasten olisi hyvä olla jo kouluikäisiä.

Sarah on 4- 4.5 vuotias, steriloitu, rokotettu ja madotettu narttukoira. Sarah on keskikokoinen tyttö, jolla säkäkorkeutta on vain n. 50cm.

Päivitetty 26.7.12

Tapasin iloisen Sarahin Glinan tarhalla. Sarah oli hyvin kiinnostunut ihmisen kontaktista ja hakeutuikin luokse jatkuvasti käyden kuitenkin välillä hakemassa hieman etäisyyttä, voidakseen taas tulla ihmisen luokse häntä vispaten. Tyttö tuli hyvin toimeen viereisissä aitauksissa olleiden koirien kanssa, mutta asutti yksin omaa aitaustaan, ettei ruoan suojelu muiden koirien läsnäollessa aiheuttaisi turhaa stressiä. Sarahista saa joku onnellinen ihanan, touhukkaan, omaa ihmistään arvostavan ystävän.

Sarahille lisätty kuvia.

Päivitetty 13.9.12

Yhdistyksen edustajia kävi Romaniassa lokakuussa. Tässä videopätkä Sarahista.

Sarahin ilohepuli

Sarahille lisätty kuvia.

Päivitetty 3.11.12

Päivästä toiseen Sarah tähyilee tarhastaan samoja maisemia ja samoja tarha-naapureita jaksaen silti innoissaan vastaanottaa sen pienenkin rippeen ihmisen läheisyyttä, joka tarhaoloissa on mahdollista saada. Ilonsa säilyttänyt Sarah siis odottelee edelleen sitä ihmistä, jonka sydämen valloittaa ja jonka kanssa elää antoisaa kotikoiran elämää. Olisikohan tämä vuosi se Sarahin onnenvuosi, olisitko sinä se Sarahin onnentuoja?

Päivitetty 9.2.13

Sarah sai kotihoitopaikan Isosta- Britanniasta.

Päivitetty 25.4.2013

Varausta hoiti Kata

 

Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla kuvaa.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.