Päivitetty 31.01.2015

Kodin saanut koira: BLUE


07/2014

07/2014

BLUE

* n. 3-4v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

4.8.2014

Kaunis Blue hylättiin tien viereen lähelle Glinan tarhaa n. 3 viikkoa sitten. Kuuleman mukaan Blue heitettiin autosta ulos sähköjohto kaulassaan. Sieltä eläinsuojelija Carmen Mandescu Bluen löysi.

Blue asustaa siis nyt Glinan tarhalla. Tarhan työntekijöiden mukaan Blue on äärimmäisen pehmeä ja kiltti koira. Se ei juurikaan välitä muista koirista ei edes silloin kun ne haukkuvat Bluelle. Kun Blue löydettiin se oleili kahden pienemmän koiran seurassa vaikka nämä pikkuiset vaan haukkuivat Bluelle, tottakai, olihan Blue uusi tuttavuus Glinan tarhan lähistöllä.

Upean ulkomuotonsa lisäksi Blue on luonteeltaan oikea helmi! Se rakastaa ihmisiä ja ihmisiltä saatua huomiota kuitenkaan olematta liian häslä. Se ei hauku juuri ollenkaan ja tulee moitteettomasti toimeen muiden koirien kanssa. Täyden kympin koira siis!

Bluen taustalla näkyy olevan jotain vahvempaa koirarotua, joten siksi tulevassa kodissa olisi hyvä olla kokemusta koirista. Saman ikäisen nartun talouteen Blueta ei varmuuden vuoksi luovuteta. Blue vaikuttaa tarhalla todella simppeliltä tapaukselta ja sitä se varmasti onkin mutta tulevan kodin tulee muistaa että kotioloissa koiran luonne voi muuttua. Kunnolliseen tapakasvatukseen tulee siis Bluen kanssa joka tapauksessa panostaa.

Bluesta saa varmasti mitä mainioimman kaverin niin lenkkipoluille kuin jopa harrastuksiinkin. Blue on n. 50-55cm korkea ja painaa tällä hetkellä 20-25kg.

Blue on valmis matkamaan Suomeen omaan loppuelämän kotiinsa n. 1,5kk päästä läpikäytyään rokotusohjelmansa.

31.1.2015

Upea Blue matkasi vihdoin loppuelämän kotiinsa.

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.