Päivitetty 22.02.2015

Kodin saanut koira: ROCKY B


IMG_147004111534863ROCKY B

* n. 8v

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

24.09.2014

Rocky on tällä hetkellä Romaniassa yhteistyökumppanimme Ramonan luona odottamassa omaa kotiaan.

Rocky Balboa, tuttujen kesken Rocky, on  aivan puhdas chow chow. Rocky on elänyt Bukarestissa perheessä koko alkuelämänsä. Mutta koska perheelle syntyi lapsia ja Rockysta lähti paljon karvaa, päätti koti viedä pojan maalle, jossa se olisi joutunut ketjun päähän pihan perälle vahtimaan. Tapauksesta kuitenkin kuuli yhteistyökumppanimme Carmen, joka päätti puuttua tilanteeseen ja pyytää koiraa itselleen etsimään uutta kotia. Perhe empi hetken, mutta ymmärsi kyllä pian, että ei olisi Rockylle oikein joutua perheen keskeltä yhtäkkiä pihan perälle ketjuun. Ja näin Rocky päätyi Carmenin kautta Ramonan luokse odottelemaan omaa kotiaan. Kun Rocky sitten saapui Ramonan luokse, oli sen turkki melko pahassa kunnossa, Ramona päätti nopeasti helpottaa pojan oloa ja leikkasi Rockyn turkin pois lähes kokonaan. Poika on selkeästi nauttinut lyhyessä turkissa olostaan, sitä ei haitannut lainkaan tämä yllättävä kevennys.

Rocky on hyvin tyypillinen chow chow, se on alkuun hieman pidättyväinen uusia ihmisiä kohtaan, mutta rentoutuu pian. Rocky on tuttuja ihmisiä kohtaan mitä mainioin, se todella nauttii ihmisen huomiosta ja hakeutuu syliin hellittäväksi. Rocky tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta ei selkeästikkään kaipaa koiraseuraa kamalasti, se menee muiden mukana pihalla hetken, mutta hakeutuu sitten omiin oloihinsa tai ihmisen luokse hellittäväksi. Rocky rakastaa ruokaa ja nukkumista, se on aina paikalla kun ruokakippo jossain kolahtaa ja se ottaa aina parhaan paikan unilleen.
Vaikka Rocky tuleekin arvostamaan varmasti paljon tulevassaan kodissaan pehmeitä petejä ja notkuvia tarjoilu pöytiä, tulee tämä herra varmasti myös tarvitsemaan liikuntaa ja aktiviteetteja.

Rockyn tulevalla kodilla tulee olla tietämystä rodusta ja kokemusta tämän tyyppisistä koirista. Rocky ei ole enää nuori poika, mutta siitä voi olla seuraa omistajallee vielä useiksi vuosiksi eteenpäin.
Vaikka Rocky onkin elänyt joskus kodissa, emme voi tietää varmaksi onko se sisäsiisti tai osaako se kulkea remmissä, tulevan kodin tulee varautua opettamaan pojalle kaikki alusta alkaen. Rocky tulee olemaan varmasti mitä uskollisin ja loistavin perheenjäsen.

 

22.2.2015
Rocky B on matkannut omaan kotiinsa.

 

Ennen yhteydenottoa tutustuthan sivuiltamme löytyviin infoihin: adoptoitavan eläimen terveys, koiran omistajan opas, luovutussopimus sekä adoptoinnin kustannukset.

Rockya kodin etsinnässä auttaa Tanja

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.