Päivitetty 01.02.2015

Kodin saanut koira: NELLA


Nella 3NELLA

* n. 1-2v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

* tulossa Suomeen 31.1.

 

 

23.1.2015
Eräänä päivänä Onevet Clinicin Dr. Adinan ollessa matkalla Rosioriin, hän huomasi tien varressa ruohikossa hännän pään liikkuvan. Dr. Adina löi jarrut pohjaan ja löysi yksinäisen pienen koiratytön. Tämä tyttö lähti mukaan Onevetin hoitolaan ja sai nimen Nella.

Nella on suloinen tyttö, joka pitää kovasti ihmisistä, mutta on hieman ujo ja varovainen toisten koirien kanssa. Se on ihmisten kanssa kiltin ja nöyrän oloinen nuori koira, jolta ajan kanssa löytyy myös leikkisyyttäkin. Nella tulee toimeen Onevetin aulassa elävien lukuisten toisten koirien kanssa, mutta parhaiten se varmasti viihtyisi aikuisessa perheessä joko ainoana koirana tai toisen tasapainoisen koirakaverin kanssa. Pienten lasten perheeseen emme Nellaa suosittele.

Tämä hurmaava pikkuinen ansaitsisi jo oman kodin. Sen turvallisen ja rakastavan loppuelämän kodin, jossa ymmärrettäisiin pieniä koiria. Lempeän ja sitoutuneen kodin, jossa uusia asioita harjoiteltaisiin kärsivällisesti yhdessä. Kodin, jossa tarjottaisiin liikuntaa, hyvää ravintoa ja huolenpitoa sopivassa suhteessa. Oikeanlaisessa ympäristössä Nella tulee varmasti ajan myötä reipastumaan ja tarjoamaan perheelleen paljon iloa ja pyyteetöntä vastarakkautta.

Nella painaa 4,6 kg. Sen polvet on tarkistettu eikä niissä ole luksaatiota.

24.1.2015
Nella on tänään varattu omaan rakastavaan kotiinsa.

31.1.2015

Nella saapui omaan kotiin, nauttimaan elämästään.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Tutustu huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Harkitut yhteydenotot Rosannalle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.