Päivitetty 31.01.2015

Kodin saanut koira: CINO


 

Cino1 

CINO

* 2,7- vuotias

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

1.10.2014

Cinon tarina poikkeaa normaalista kulkukoiran tarinasta aika lailla. Cino on puhdasrotuinen labradorinnoutaja ja hänellä on aina ollut koti, tähän päivään asti. Nyt Cinon omistajat joutuvat muuttamaan kaupunkiin kerrostaloon asumaan ja Cinoa ei valitettavasti voi sinne mukaan ottaa haukkuherkkyytensä ja aktiivisuutensa takia. Nyt Cinolla onkin mahdollisuus löytää se ikioma rakastava loppuelämän kotinsa Kulkureiden kautta.

Cinon taustat tunnetaan hyvin, sillä se on asunut oman emonsa ja kasvattajansa luona nyt melkein kaksi vuotta. Cino adoptoitiin pentuna perheeseen, joka vaikutti kaikin puolin hyvältä. Ensimmäiset puoli vuotta kuluikin nopeasti ilman mitään kuulumisia uudesta kodista. Uusi koti ottikin yhteyttä kysyäkseen hoitopaikkaa Cinolle. Tottakai Cino otettiin viikoksi oman perheen lomareissun takia hoitoon. Tältä hoitoreissulta Cino ei ikinä palautunut takaisin omistajilleen.

Cinon kasvattaja huomasi että ensimmäisen 6 kuukauden aikana Cinon elämä ei ole ollut kovin hääppöistä. Koira oli pelokas ja seistä kyhjötti häntä koipien välissä keittiön pöydän alla monia tunteja putkeen. Kovat äänet myös pelottivat Cinoa. Myöhemmin selvisi että Cino oli käskytetty aina vanhassa kodissaan pöydän alle eikä se saanut sieltä liikkua vapaasti mihinkään sillä se oli kuulemma niin iso ja siitä lähti karvaa. Sille oli vain huudettu ja sitä oli myös lyöty. Oli Cinon onni että perhe ei enää halunnutkaan sitä takaisin.

Nykysin Cinon traumat ja pelkotilat ovat historiaa. Se on avoin, sosiaalinen ja iloinen nuori koira, jonka kanssa aika ei käy tylsäksi. Se tulee toimeen niin aikuisten kuin lapsienkin kanssa ja rakastaa palloleikkejä yli kaiken! Cino on luonteeltaan siis aika tyypillinen labbis, vettä se rakastaa myös kovasti ja asuisikin järvessä jos siihen olisi mahdollisuus. 🙂

Cino etsiikin nyt loppuelämän kotiaan, jossa se tulee olemaan rakastettu perheenjäsen koko loppuelämänsä ajan. Kerrostaloon Cino ei sovi haukkuherkkyytensä vuoksi. Omakotitalo omalla pihalla olisi Cinolle se ideaali asumismuoto. Cino on myös kovin aktiivinen, joten tylsistyessään se saattaa testata miltä uuden kodin sohvan kulma maistuu. Cino osaa kävellä hihnassa ja se on sisäsiisti. Narttupuolisten koirien kanssa se tulee hienosti toimeen mutta toisista uroksista Cino ei tykkää.

Komealla Cinolla on elopainoa n. 35kg ja korkeutta löytyy n. 50cm.

31.10.2014

Cino joutuu lähtemään kodistaan kolmen viikon kuluttua, sillä omistajilla on muutto edessä. Cino tulee sen jälkeen asumaan Ramona Apostolin koiratarhalla. Nyt jos koska olisi Cinon aika löytää loppuelämän kotinsa, sillä koiratarhalla eläminen kaikkien näiden kodissa vietettyjen vuosien jälkeen ei ole luksusta.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan koiran terveyteen ja kustannuksiin.

18.12.2014

Cino on varattu omaan kotiin!

9.1.2015

Cino matkasi omaan kotiinsa.

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.