Päivitetty 30.07.2013

Kodin saanut: BOBBY (Miss Ellien pentu)


 

BOBBY

* N. 8 vk

* Uros

* Romaniassa.

 

 

 

02.07.2013

Kesäkuun alussa Glinan tarhan liepeille hylättiin emo ja kolme pentua.  Emo oli luonteeltaan hyvin kiltti ja hellä ja pennut olivat löytöhetkellä n. neljän viikon ikäisiä. Yksi pennuista oli kuitenkin matkalla päässyt harhautumaan porukasta ja löytyi n. 2 km päästä muista yksin. Jälleenäkeminen tarhalla oli sydäntäsärkevä, pentu ja emo ”itkivät” ilosta päästessään taas yhteen. Tämän pienen Dallas-perheen Miss-Ellie emon ja pentujen Pamelan, Lucyn ja Bobbyn tarina alkaa tästä.

Lucy, Bobby ja Pamela ovat kaikki reippaita, leikkisä, koirasosiaalisia ja vauhdikkaita ”perus”pentuja. Juuri sellaisia kuin  tämän ikäisten lapsosten kuuluukin.

Tämä pikkuruinen poika on nimeltään Bobby.  Bobby on nyt n. 8 viikon ikäinen ja kasvaa aikuisena arviolta keskikokoiseksi n. 15-20 kiloiseksi koiraksi. Bobbyn äiti, Miss-Ellie on sirorakenteinen ja arviolta n. 45 cm korkuinen etelän kaunotar.

Bobby on pentueen hurmuri. Siinä missä sisarensa Pamela ja Lucy ovat mustia pikku söpöläisiä, on Bobby läiskikäs kuin Texasilainen lehmä. Bobbyn ulkonäön erikoisuus on kaksivärinen nenä, joka tekee toki Bobbystä vielä suloisemman. Bobby on vauhdikas ja reipas nuori mies. Mitään erityistä Bobbyn luonteessa ei ole vielä käynyt ilmi.

Glinalla on tällä hetkellä paljon pentuja ja yleensä nämä saavat olla päivisin vapaina alueella reippailemassa. Bobby menee tässä porukassa kuin kala vedessä ja tulee mainiosti tällä hetkellä toimeen niin isojen kuin pienienkin koirien kanssa. Luonnollisestikaan Bobby ei vielä erottele koiria sukupuolien mukaan, mutta nuoren uroksen kaveriksi Bobbya ei luovuteta.

Bobbylle etsitään nyt kotia, jossa muistetaan että pentuna otettu koira kasvaa ja vaatii sitoutumista jopa 10-15 vuoden päähän.  Uuden kodin on myös hyvä ottaa huomioon , että Bobbyn luonne saattaa tulla vasta myöhemmin esiin ja varautuminen tulevaan kannattaa aloittaa jo nyt. Bobby on valmis matkustamaan omaan kotiinsa aikaisintaan elokuun loppupuolella. Bobby luovutetaan omaan kotiinsa sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kera.

30.07.2013

Bobby sai kodin romaniasta.

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.