Päivitetty 31.07.2013

Kodin saanut: NANA(Disney pentu)


NANA

* n. 3kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

3.7.2013

Romaniassa on arkipäivää se että pieniä pentuja hylätään tarhalle, jotkut kuvittelevat että he näin pelastavat pentujen elämän. Ruusuilla tanssimista ei tarhalla eläminen ole, vielä nämä pennut tarvitsisivat sen oman kodin. Nyt Glinan tarhalle oli hylätty nämä 6 narttupentua, joista tuli Disney- pentue.

Disney- pentueen Nana on reipas, sosiaalinen ja leikkisä koiranpentu. Luonnetta tästä tytöstä löytyy, ruokiaan puolustaa kovalla murinalla ja on muutenkin hieman tomerampi kuin muut saman pentueen pennut. Nana myös käy kiusaamassa nuorempia ja pienempiä pentuja tarhalla.

Nanan tulevassa kodissa täytyykin osata kouluttaa Nanaa johdonmukaisesti kotikoiran tavoille. Tällä hetkellä Nana puolustaa kaikkea omaansa, joten tulevan kodin on sitouduttava ja panostettava Nanan koulutukseen. Nana viihtyisi varmasti ainoana koirana mutta osaavan kodin löytyessä voisi siellä olla koirakaverikin odottamassa.

Nanasta kasvaa keskikoinen koira, paino jää varmasti alle 20kg aikuisenakin.

Muistathan että koiraa ei tule hankkia hetken mielijohteesta.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Nana sai kodin Romaniasta heinäkuussa 2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.