Kodin saanut: NANA(Disney pentu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

NANA

* n. 3kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

3.7.2013

Romaniassa on arkipäivää se että pieniä pentuja hylätään tarhalle, jotkut kuvittelevat että he näin pelastavat pentujen elämän. Ruusuilla tanssimista ei tarhalla eläminen ole, vielä nämä pennut tarvitsisivat sen oman kodin. Nyt Glinan tarhalle oli hylätty nämä 6 narttupentua, joista tuli Disney- pentue.

Disney- pentueen Nana on reipas, sosiaalinen ja leikkisä koiranpentu. Luonnetta tästä tytöstä löytyy, ruokiaan puolustaa kovalla murinalla ja on muutenkin hieman tomerampi kuin muut saman pentueen pennut. Nana myös käy kiusaamassa nuorempia ja pienempiä pentuja tarhalla.

Nanan tulevassa kodissa täytyykin osata kouluttaa Nanaa johdonmukaisesti kotikoiran tavoille. Tällä hetkellä Nana puolustaa kaikkea omaansa, joten tulevan kodin on sitouduttava ja panostettava Nanan koulutukseen. Nana viihtyisi varmasti ainoana koirana mutta osaavan kodin löytyessä voisi siellä olla koirakaverikin odottamassa.

Nanasta kasvaa keskikoinen koira, paino jää varmasti alle 20kg aikuisenakin.

Muistathan että koiraa ei tule hankkia hetken mielijohteesta.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Nana sai kodin Romaniasta heinäkuussa 2013.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: