Kodin saanut: VILI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

VILI

* n. 1 vuotias

* uros

* Virossa

 

 

 

 

1.8.2013

Hurmaava ja valloittava hymypoika Vili on löydetty Rakveren kaupungista pari viikkoa sitten. Tarhalla vietetty 14 vrk on nyt kulunut ja koska omistajaa ei ole pojalle löytynyt, Vili alkaakin odotella jo innolla uutta kotiaan suomenlahden tällä puolella.

Vilin ikä voi olla jopa hieman allekin vuoden, ainakin sen pentumainen käytös viittaa siihen. Se koheltaa onnellisena häkissään kun sinne saapuu ihmisiä. Poika ei tiedä kenen luokse pitäisi ensimmäisenä rynnätä antamaan suukkoja ja kellahtaa selälleen vaatimaan rapsutuksia. Vili myös hammastelee pentumaisen leikkisästi saadakseen ihmiseltä huomiota.

Hihnassa Vili käyttäytyy melko hienosti. Toisinaan se ajautuu nuuskutellen omille reiteilleen ja kuullostelee tarhan ympärillä kuuluvia ääniä, mutta palaa taluttajansa luokse melko nopesti kun hihna kiristyy.

Vili on varsinainen hymypoika joka varmasti tulee saamaan tulevaisuudessa omistajansa synkänkin päivän tuntumaan aurinkoiselta. Vili etsii aktiivista kotia, sillä tällä nuorella pojalla tuskin riittää mielenkiinto pelkästään sohvalla makailuun 😉

Vilin säkäkorkeus on n.30-35 cm ja paino alle 10 kg.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

7.8.2013

Vili sai kodin Virosta

Vilin varausta hoiti Kata

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: