Päivitetty 08.08.2013

Kodin saanut: VILI


VILI

* n. 1 vuotias

* uros

* Virossa

 

 

 

 

1.8.2013

Hurmaava ja valloittava hymypoika Vili on löydetty Rakveren kaupungista pari viikkoa sitten. Tarhalla vietetty 14 vrk on nyt kulunut ja koska omistajaa ei ole pojalle löytynyt, Vili alkaakin odotella jo innolla uutta kotiaan suomenlahden tällä puolella.

Vilin ikä voi olla jopa hieman allekin vuoden, ainakin sen pentumainen käytös viittaa siihen. Se koheltaa onnellisena häkissään kun sinne saapuu ihmisiä. Poika ei tiedä kenen luokse pitäisi ensimmäisenä rynnätä antamaan suukkoja ja kellahtaa selälleen vaatimaan rapsutuksia. Vili myös hammastelee pentumaisen leikkisästi saadakseen ihmiseltä huomiota.

Hihnassa Vili käyttäytyy melko hienosti. Toisinaan se ajautuu nuuskutellen omille reiteilleen ja kuullostelee tarhan ympärillä kuuluvia ääniä, mutta palaa taluttajansa luokse melko nopesti kun hihna kiristyy.

Vili on varsinainen hymypoika joka varmasti tulee saamaan tulevaisuudessa omistajansa synkänkin päivän tuntumaan aurinkoiselta. Vili etsii aktiivista kotia, sillä tällä nuorella pojalla tuskin riittää mielenkiinto pelkästään sohvalla makailuun 😉

Vilin säkäkorkeus on n.30-35 cm ja paino alle 10 kg.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

7.8.2013

Vili sai kodin Virosta

Vilin varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.