Päivitetty 26.07.2013

Kodin saanut: LULU


  LULU

* n. 5v

* narttu

* Virossa

* steriloitu

 

 

 

3.7.2013

Lulu on löydetty kadulta ja toimitettu Rakveren koiratarhalle. Lulu on noin 5 -vuotias pieni narttukoira.

Lulu tulee toimeen hyvin toisten samankokoisten koirien kanssa, myös narttujen. Isot koirat sen sijaan pelottavat Lulua ja se ilmenee niille murisemisella. Lulu onkin todella innokas pikku vipeltäjä, joka ei meinaa paikallaan pysyä, varsinkaan jos näkösällä on muita koiria koska niiden kanssa olisi vaan leikittävä. Lulun hihnakäytökseen tulevan kodin on panostettava, sillä tällä hetkellä tämä neiti mennä viipottaa ja tuntuu ettei Lulu aina itsekään tajua olevansa hihnassa. Kontaktin tähän koiraan onneksi saa helposti namien avulla.

Lulu rakastaa ihmisiä, kokoon katsomatta. Myös lapset saavat käsitellä Lulua. Kissaperheeseen Lulua voisi myöskin ajatella, sillä tämä neiti tulee myös kissojen kanssa hyvin toimeen.

Tulevassa kodissa voisi siis olla lapsia, kissoja ja toisia koiriakin. Lulu ei myöskään ole kaikista haukkuherkin koira, joten tuleva voisi sijaita myös kerrostalossa.

Tulevan kodin täytyy kuitenkin muistaa että Lulu on aktiivinen, vaikkakin pieni koira, joka tarvitsee aktivointia ja tekemistä. Tylsistyessään Lulu nimittäin saattaa käyttää hampaitaan sohvankulmiin ym.

Lulu on noin 35cm korkea ja painaa alle 10kg.

 

24.7.2013

Lulu on varattu omaan kotiin Viroon.

26.7.2013

Lulu on matkannut omaan kotiinsa!

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Sailalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.