Kodin saanut: CORY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

CORY

* n. 2 v

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

26.7.2013

Säännöllisin väliajoin Romanialaiset eläinsuojelijat, Coryn tapauksessa Cornelia Stan, käyvät kunnallisilla tarhoilla ja poimivat noista elottomista ja kurjista tarhaolosuhteista mukaansa potentiaalisia kodinsaajia. Kaikkia koiria ei valitettavasti voi mukaansa ottaa, mutta Cory oli jälleen kerran yksi, joka pääsi matkustamaan edes hivenen parempiin oloihin ja sen tulevaisuus on askeleen verran valoisampi.

Cory on varsinainen ilopilleri, vaikkakin vielä toistaiseksi hivenen liian laiha tyttö. Tulevassa kodissa, laadukkaammalla ruokavaliolla ja säännöllisellä liikunnalla Coryn turkki ja lihakset tulevat vahvistumaan ja mikä kaunotar sieltä tulevaisuudessa tuleekaan vielä paljastumaan!

Sosiaalinen Cory tulee toisten koirien kanssa toimeen mitä parhaiten, joten tulevassa kodissa voisi hyvinkin odotella leikkisä ja reipas koirakaveri.

Coryn säkäkorkeus on n. 35 cm ja painoa tytöllä on toistaiseksi vain n.5-6 kg.

Cory tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa asianmukaisesti rokotettuna, steriloituna, sirutettuna, loishäädettynä ja uusi EU-passi takataskussaan.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

1.8.2013

Cory on varattu Britteihin.

Coryn varausta hoiti Kata

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: