Kodin saanut koira: BRIDGET

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

 

BRIDGET

* arvioitu syntymäaika 8/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

15.11.2013
Bridget on löydetty vastikään tien varresta yhdessä neljän muun pennun kanssa. Se on mitä todennäköisimmin saanut kokea saman alun elämässään kuin monet muutkin Romaniaan syntyvät pennut. Se on syntynyt todennäköisesti vahingon seurauksena ja pentujen tultua sopivaan ikään, ne on toimitettu pois ja jätetty arvottomana tien varteen. Bridgetin ja muiden löydettyjen pentujen onneksi paikalle kuitenkin sattui oikea ihminen oikeaan aikaan ja pennut toimitettiin turvaan.

Tällä hetkellä Bridget asuu  Romaniassa yhteistyökumppanimme Anda Murgun tarhalla. Bridget elää tarhalla yhdessä noin kymmenen muun pennun kanssa ja tulee mainiosti juttuun kaikkien kanssa. Bridget on pentuporukassaan yksi rauhallisimmista ja hiljaisimmista pennuista, jonka vuoksi se voisi sopia asumaan myös kerrostaloon,  kunhan tulevalta kodilta löytyy resursseja tarjota sille riittävästi liikuntaa ja aktiviteetteja.

Luonteeltaan Bridget on hieman ujo, mutta kuitenkin äärimmäisen kiltti ja sympaattinen. Bridget painaa tällä hetkellä 3-4kg ja tulee kasvamaan keskikokoiseksi n.15-20kg painavaksi.

Bridgetillä on pieni napatyrä. Napatyrä ei ole vaivannut sitä, mutta se on kuitenkin hyvä ottaa huomioon kasvun edetessä.

Bridget etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa se saisi opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä. Normaali pennun tavoin Bridget kaipaa opastusta ja ohjeistusta oppiakseen kaikki normaalit kotikoiran tavat aina sisäsiisteydestä remmikävelyyn. Tulevassa kodissa voisi mahdollisesti olla myös reipas koira kaveri Bridgetiä odottamassa, mutta uskomme sen pärjäävän yhtälailla myös ainoana koirana kunhan leikkituokioita lajitoverien kanssa olisi välillä tarjolla.

Bridget luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.


30.11.2013

Lisätty video


3.12.2013

Bridget on varattu!


2.1.2014

Bridget saapui omaan kotiinsa Suomeen

 

Varaajana toimi Nelli 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: