Päivitetty 04.01.2014

Kodin saanut: GRAZIELA


 

GRAZIELA

* arvioitu syntymäaika 07-08/2013

* narttu

 

 

 

 

26.11.2013

Siskosten Gabrielan ja Grazielan tarina on Romaniassa tuiki tavallinen. Hyvin yleistä on, että nartun tullessa tiineeksi se potkaistaan kotoaan pihalle, toisinaan pennut löytyvät emonsa kanssa, toisinaan taas hyvin pieninä yksinään kadulta harhailemasta. Gabrielan ja Grazielan tapaus on jälkimmäinen. Siskokset löydettiin kadun varresta syömästä ilmeisesti auton alle jääneen eläimen raatoa. Kukaan ei tiedä kuinka kauan pennut ovat kadulla eläneet, mutta ilmeisesti ainakin hetken ja huonolla ruualla, kun raatokin jo ruuaksi kelpasi. Onneksi nämä pienokaiset löysi Anda Murgu, joka sai vietyä kaksikon turvaan omalle tarhalleen odottelemaan seuraavaa onnenpotkua, omaa kotiaan.

Graziela on siskoksista reippaampi. Jännittää kyllä vieraita, mutta lähestyy häntä heiluen innoissaan ja tulee syliin. Vahingossa myös päästi ilopissat aktiivimme syliin. Graziela ei siskonsa Gabrielan tavoin mene piiloon, vaan jää hengailemaan lähistölle. Turvapaikkana toimi tällä kertaa vati joka oli täynnä ruokaa. Graziela tuleekin varmasti kotioloissa reipastumaan kohisten. Muiden koirien kanssa Graziela on normaalin leikkisä, utelias ja sosiaalinen pentu. Grazielankin uudessa kodissa voisi olla reipas, aikuinen koirakaveri tueksi  ja turvaksi uuden elämän alkuun.

Graziela on todellinen kaunotar. Grazielan arvioitu syntymäaika on 07-08/2013 ja aikuisena tyttö kasvanee keskikokoiseksi alle 20 kiloiseksi kaunottareksi. Graziela on täysin valmis matkustaamaan omaan kotiinsa Suomeen.

Pennunottajan on hyvä muistaa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa. Pennun kanssa tulee myös panostaa tapakasvatukseen ja turvalliseen elinympäristöön. Koska Grazielalle muutos kotiin on uutta ja ihmeellistä, tulee kotiuttamiseen panostaa erityisellä sitoutumisella.

07.12.2013

Graziela on varattu Ranskaan.

04.01.2014

Graziela on kotiutunut omaan kotiinsa Ranskassa, onnea!

Kodin etsinnässä auttoi Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.