Päivitetty 05.01.2014

Kodin saanut koira: CASPER


27.10.

 

CASPER

* synt. 7/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

1.11.2013
Yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Anda Murgun pihamaata asuttaa tällä hetkellä suuri pentujen joukko, joihin valkoisien pentujen muodostama sisaruslauma Casper, Daxter ja Dotty myöskin kuuluvat. Romanian illat ja yöt alkavat viilenemään kovaa vauhtia, jonka vuoksi näiden nassikoidenkin toivoisi pääsevän omiin koteihinsa ennen kuin talvi todella koittaa.

Casper on luonteeltaan hyvin reipas ja sosiaalinen, aivan kuten minkätahansa pennun kuuluukin olla.  Casper rakastaa ihmisiä ja huomiota – ja pyöriikin vierailijoiden jaloissa häntä heiluen ja pusuja jaellen.

Aavistuksen makkaramallinen Casper kasvaa aikuisena keskikokoiseksi.

Casper etsii aktiivista ja sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Kotia, jossa se saisi opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

Casper tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun kastroinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

 

3.11.2013
Casper on varattu Saksaan!

29.11.2013
Casperin varaus on peruuntunut täysin Casperista riippumattomista syistä ja se palaa kotia etsivien pentujen joukkoon.

Lisätty video, josta valkoisien pentujen joukosta voi bongata myös Casperin

10.12.2013
Casper on varattu Ranskaan.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.