Päivitetty 05.01.2014

Kodin saanut koira: SUZIE


SUZIE

* n. 1,5 v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

16.6.2013

Suzie on loytynyt veljensä kanssa Bukarestin kaduilta n. 4 kuukauden ikäisinä. Eräs rouva pelasti heidät lähes varmalta kuolemalta ja vei heidät eläinsuojelija Anda Murgun luokse.

Suzie on nyt noin 1,5 vuotias ja elänyt lähes koko elämänsä Andan luona. Nyt olisi jo Suzien aika päästä ikiomaan kotiin opettelemaan kotikoiran tavoille.

Suzie on leikkisä  ja aktiivinen nuori koira, joka tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Ihmisiä Suzie arastelee ja siitä huomaa että ihmisen seura jännittää tätä tyttöä. Kulkureiden aktiivien ollessa Andalla, oli Anda ainoa kenen luokse Suzie tuli. Mutta johdonmukaisella ja positiivisella koulutuksella tästä tytöstä kuoriutuu varmasti oikea helmi!

Reipas koirakaveri omassa kodissa varmasti myös Suzielle kelpaisi ja se myös varmasti auttaisi Suzieta ihmisarkuutensa kanssa.

Suzie on noin 47cm korkea ja painaa noin 10-15 kg.

1.8.2013

Suzie on pikkuhiljaa hieman reipastunut Andalla ollessaan. Kovin Suzieta silti jännittää kaikki uudet asiat, varsinkin jos sillä ei ole omaa laumaa tukena. Suzie laitettiin erään aktiivimme syliin ja siinä oltuaan n. 15min malttoi Suzie rentoutua. Sen jälkeen Suzie jäi vapaaehtoisesti aktiivimme jalkojen juureen makaamaan.

Mistä Suzielle löytyisi se ikioma koti, missä ymmärretään arkojen koirien sielunmaailmaa?

Suzielle lisätty myös uusia kuvia!

1.9.2013

Suzie on pikkuhiljaa reipastunut enemmän ja enemmän ja uskaaltaakin jo tulla ihan itse ihmisen luo. Silti tarhaelämä vaikuttaa Suzieen ja Suzien olisi jo korkea aika päästä omaan kotiin opettelemaan kotikoiran tapoja. Suzie luovutetaan mieluiten perheeseen missä ei ole pieniä lapsia mutta reipas koirakaveri voisi tulevasta kodista löytyä.

Suzielle lisätty muutama kuva!

 

Suzie luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, tautitestattuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna.

5.1.2013

Suzie on saanut kodin Ranskasta.

 

Video Suziesta:

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.