Kodin saanut koira: SUZIE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SUZIE

* n. 1,5 v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

16.6.2013

Suzie on loytynyt veljensä kanssa Bukarestin kaduilta n. 4 kuukauden ikäisinä. Eräs rouva pelasti heidät lähes varmalta kuolemalta ja vei heidät eläinsuojelija Anda Murgun luokse.

Suzie on nyt noin 1,5 vuotias ja elänyt lähes koko elämänsä Andan luona. Nyt olisi jo Suzien aika päästä ikiomaan kotiin opettelemaan kotikoiran tavoille.

Suzie on leikkisä  ja aktiivinen nuori koira, joka tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Ihmisiä Suzie arastelee ja siitä huomaa että ihmisen seura jännittää tätä tyttöä. Kulkureiden aktiivien ollessa Andalla, oli Anda ainoa kenen luokse Suzie tuli. Mutta johdonmukaisella ja positiivisella koulutuksella tästä tytöstä kuoriutuu varmasti oikea helmi!

Reipas koirakaveri omassa kodissa varmasti myös Suzielle kelpaisi ja se myös varmasti auttaisi Suzieta ihmisarkuutensa kanssa.

Suzie on noin 47cm korkea ja painaa noin 10-15 kg.

1.8.2013

Suzie on pikkuhiljaa hieman reipastunut Andalla ollessaan. Kovin Suzieta silti jännittää kaikki uudet asiat, varsinkin jos sillä ei ole omaa laumaa tukena. Suzie laitettiin erään aktiivimme syliin ja siinä oltuaan n. 15min malttoi Suzie rentoutua. Sen jälkeen Suzie jäi vapaaehtoisesti aktiivimme jalkojen juureen makaamaan.

Mistä Suzielle löytyisi se ikioma koti, missä ymmärretään arkojen koirien sielunmaailmaa?

Suzielle lisätty myös uusia kuvia!

1.9.2013

Suzie on pikkuhiljaa reipastunut enemmän ja enemmän ja uskaaltaakin jo tulla ihan itse ihmisen luo. Silti tarhaelämä vaikuttaa Suzieen ja Suzien olisi jo korkea aika päästä omaan kotiin opettelemaan kotikoiran tapoja. Suzie luovutetaan mieluiten perheeseen missä ei ole pieniä lapsia mutta reipas koirakaveri voisi tulevasta kodista löytyä.

Suzielle lisätty muutama kuva!

 

Suzie luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, tautitestattuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna.

5.1.2013

Suzie on saanut kodin Ranskasta.

 

Video Suziesta:

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: