Päivitetty 09.11.2015

Kodin saanut koira: CHARLIE A


 

CHARLIE A

* noin 2v.

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

27.3.2015
Kulkurit vierailivat maaliskuun alussa Asociatia Suflete Dragin Jilavan tarhalla tervehtimässä jo adoptiossa olevia tuttuja koiria ja samalla tutustumassa uusiin koiriin. Charlie pääsi mukaan adoptio-ohjelmaamme ja etsii nyt omaa, loppuelämän kotia kauttamme.

Charlie on luonteeltaan erittäin sosiaalinen, iloinen ja energinen koira, joka rakastaa ihmisiä. Kuten kuvista näkee, poika janoaa hellyyttä ja huomiota; Charlie on (suuri) sylikoira. Nartut ovat Charlien mielestä aivan ihania, mutta uroksille saattaa tulla sanomista. Varautuneisuus uroksia kohtaan saattaa muuttua kastroinnin jälkeen, mutta se ei toki ole varmaa. Ensisijaisesti Charlie etsii siis omaa sohvaansa aktiivisesta kodista joko ainoana koirana tai nartun seurana. Myöskään pienten lasten perheeseen Charlie ei sovi sen suuren koon, kovan vauhdin ja voimiensa vuoksi. Charlie ei ole kovin haukkuherkkä.

Charlien strategiset mitat ovat 55-60cm / 25kg.

27.7.2015
Charlien tarhaelämä päättyy pian, sillä se on varattu omaan kotiin Suomeen. Yhdistyksemme aktiivit ehtivät kuitenkin tavata pojan tarhavierailullaan ja Charlie ihastutti uskomattomalla rohkeudellaan, reippaudellaan, sosiaalisuudellaan sekä leikkisyydellään ja iloisuudellaan. Charlie on hyvin energinen nuorimies ja tarvitsee varmasti aktiviteetteja kotiuduttuaan. Luonteeltaan Charlie on kuitenkin mitä ihanin, sillä se tulee toimeen kaikkien kanssa ja on todellinen tättähäärä. Tykkää kaikista ja kaikesta, heittäytyy mielellään ja innolla selälleen ottamaan maharapsuja. Poika on edelleen hyppiväistä sorttia, kuten ennenkin.

7.11.2015
Charlie matkusti omaan kotiinsa Suomeen.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Charlie kastroidaan Romaniassa ja se luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädöt hoidettuna sekä uusi EU-passi “repussa” mukana. Tutustuthan sivuillamme adoptoitavan eläimen terveyteenkoiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Charlien varaajana toimi Lilli Lanér.

Video Charliesta

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.