Päivitetty 19.06.2017

Kodin saanut koira: CLEMENTINE


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloitu

 

27.03.2016
Ihana Clementine on pelastettu Oltenitan kunnalliselta tarhalta ja nyt neiti odottaa omaa kotiaan Sintestin tarhalla, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Uusia ihmisiä Clementine aluksi jännittää hieman, mutta hetken kuluttua se tulee rohkeasti tervehtimään ja hyppimään vasten. Pienen ajan kuluttua neiti saa ilohepulin, kun se saa häkkiinsä vieraita. Clementine nauttii silminnähden ihmisten seurasta ja läheisyydestä, mutta neiti ei tykkää kun sitä tutkitaan, esimerkiksi hampaiden tutkiminen oli Clementinen mielestä epämiellyttävää.

Iloinen ja herttainen Clementine on luonteeltaan itsevarma, rauhallinen sekä tyyni. Vaikka Clementine on olemukseltaan rauhallinen, löytyy neidiltä myös leikkisä puoli.

Tarhalla häkissä, jossa Clementine asustaa, neiti on häkkinsä pomo ja lauman muut aremmat koirat se ajaa koppiin. Tämä on tärkeä seikka, joka tulevan kodin tulisi ottaa huomioon, jos tulevassa kodissa asuu jo valmiiksi toinen koira.

Tällä ihastuttavalla kaunottarella on painoa arvion mukaan noin 20 kg ja säkäkorkeutta on noin 52 cm.

09.06.2016
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 4.5 he vierailivat Sintestin tarhalla, jossa monen muun koiran tavoin myös kaunis Clementine odottaa omaa kotiaan. Neidistä saimme seuraavanlaisia kuulumisia:

Tarhalla Clementine haukkuu jonkin verran. Neiti on todella tasapainoisen oloinen koira, joka ei hermostu muille koirille, vaikka ne riehuvat häkissä ympäriinsä. Clementine on luonteeltaan erityisen kultainen ja huomionkipeä, sillä se nauttii suunnattomasti olla ihmisen lähellä. Ihana Clementine on kiltti ja rauhallinen sekä hyvin viisaan oloinen.

Lisätty myös uusia kuvia Clementinestä ja vaihdettu sille artikkelikuva.

04.08.2016
Kaunis Clementine on todella sosiaalinen ihmisiä kohtaan, sillä myös tuntemattomia ihmisiä se menee heti vauhdilla moikkaamaan ja innostuessaan saattaa hyppiä vasten. Clementinelle on kertynyt runsaasti ylimääräisiä kiloja, joten sen tulevan kodin pitää panostaa neidin liikuntaan sekä oikeanlaiseen ruokavalioon. Tarhalla Clementine haukahtelee ajoittain. Luonteeltaan Clementine on utelias ja esimerkiksi kamera on neidille todella mielenkiintoinen asia, jota pitää päästä tutkimaan enemmän. Samassa häkissä olevia koiria Clementine pomottaa jonkin verran, mutta tulee silti hienosti toimeen niiden kanssa.

Lisätty Clementinelle uusia kuvia ja video heinäkuulta ja vaihdettu sen artikkelikuva.

19.11.2016
Ihana Clementine on todella upea koira, joka ei erotu muiden koirien joukosta melko tavallisen ulkomuotonsa vuoksi. Kaunis ja rauhallinen Clementine antaa antaa hienosti käsitellä itseään ja hammastarkastuksen yhteydessä huomattiin, että sille on kertynyt jonkin verran hammaskiveä. Ihmisrakas Clementine tulee varmasti sulattamaan ja hurmaamaan tulevan perheensä sydämet aivan totaalisesti.

Lisätty kuvia ja video marraskuulta ja vaihdettu Clementinen artikkelikuva.

26.02.2017
Ihana Clementine nauttii todella paljon ihmisen läheisyydestä heiluttaen taukoamatta tyylikästä töpöhäntää. Clementinelle maistuvat namit ja ne se ottaa vastaan hyvin rauhallisesti. Neiti on luonteeltaan utelias ja se tulee rohkeasti tekemään tuttavuutta haistelemalla. Ystävällinen Clementine on ehdottomasti tasapainoisen oloinen koira, joka ei arastele tai sähellä. Clementine on hyvin kiltti niin ihmisiä kuin toisia koiria kohtaan. Häkkikaverina Clementinellä on energinen uros, jota neiti väistelee kohteliaasti. Sintestin tarhalla Clementine viettää aikaa kopin katolla, josta se pystyy hyvin tarkkailemaan ympäristöä.

Lisätty Clementinelle kuvia helmikuulta ja video.

19.06.2017
Kaunis Clementine on vihdoinkin löytänyt oman kodin ja se on varattu Ranskaan! Valtavasti onnea matkaan Clementine <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Clementine saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Clementine on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Clementinen yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.