Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: COCI


COCI

* n. 2 v

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Coci on tällä hetkellä Romanissa, eläinsuojelija Anda Murgun luona.

Musta kiiltäväturkkinen spanielityttö Coci on liian hellyydenkipeä koiralaumaan. Cocin tehtävä on nimittäin varmistaa, että ihminen ei missään tapauksessa unohda sen rakkautta. Coci haluaisi vain suukotella ja suukotella rakastamiaan ihmisiä – Sillä tavalla hellästi ja rauhallisesti tyttömäiseen tyyliin. Mielellään se myös nukkuisi yönsä sängyssä mahdollisimman kiinni ihmisen kaulassa.

Coci vaikuttaa pehmeältä koiralta. Se kuljeskelee huomaamattomasti omiaan touhuten muiden keskellä. Vaikka Coci on hyvin kiintynyt ihmiseen, se ei vaatimalla vaadi huomiota eikä näytä käyttävän ääntään myöskään.

Cocille täydellisin koti olisi ainoana silmäteränä. Ei sen takia, että se ei tulisi toisten koirien kanssa toimeen, vaan se ihan vain on enemmän luonteeltaan yhden perheen tai ihmisen koira. Liikunta, touhuaminen ja nenän käyttö on myös tärkeää nuorelle sporttimalliselle Cocille.

Coci painaa tällä hetkellä n. 8-9 kiloa ja korkeutta tyttösellä on n. 40cm. Eli varsin pikkuinen ja kevyen mallinen on tämä tyttö. Coci on steriloitu.

Yhteydenotot Veronikalle

Päivitetty 22.03.2013

Coci sai oman kodin Suomesta 26.4.2013.

Päivitetty 26.4.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.