Päivitetty 23.09.2015

Kodin saanut: PRETTY


PRETTY

* n. 3 kk

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

22.04.2013

Pretty on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelija Alina Murgun luona. Alina löysi Prettyn 18.päivä kuluvaa kuuta, kotitalonsa pihalta Bukarestin keskustan liepeiltä. Alinan naapuri, joka ei tykkää koirista oli havainnut pikkuisen Prettyn ensin, mutta poiketen normaalista hän ei ollut välittänyt lainkaan pienestä, vaan Pretty oli saanut jatkaa toimiaan ja Alina oli ehtinyt paikalle hakemaan pikkuisen luokseen turvaan. Mistä Pretty sitten oli ilmestynyt juuri Alinan pihalle, sitä emme valitettavasti tiedä.

Pretty on leikkisä ja erittäin suloinen pikkulikka. Pretty tulee pentumaiseen tapaan toimeen loistavasti muiden koirien kanssa. Pretty on ystävällinen ja rohkea pentu. Tyttönen asustaa tällä hetkellä Alinalla kissojen keskellä, joten myös kissakoti voisi sopia tälle pikkuiselle.

Pretty on tällä hetkellä n. 3-4kg. Pretty tullaan luovuttamaan omaan kotiinsa asianmukaisesti rokotettuna, loishäädettynä, sirutettana ja oman passinsa omistavana. Pretty on valmis matkustamaan omaan kotiinsa kesäkuun alussa. Pretty tulee aikuisena olemaan keskikoinen ja painamaan alle 15kiloa.

Ennen yhteydenottoa tutustuthan luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Pretty sai kodin toukokuussa 2013.

Video Prettysta ja kämppäkaveri Dollysta leikkimässä Alinan luona 20.4.2013

23.9. 2015
Pretty, nykyisin Kirppu nimeltään, on asunut Suomessa omassa kodissaan jo kaksi ja puoli vuotta. Ja on kuin ei olisi koskaan muualla ollutkaan:

“Kirppu hyväksyi meidät hyvin elämäänsä heti alussa; mitä nyt tuntuu, että se on lähes joka päivä sitä mieltä, että ruokaa voisi antaa enemmän ja pihalla pitäisi olla 24/7. Kirppu on
valloittava luonteena, vähän pöhkö ja mielettömän antelias kiintymyksensä osoittamisessa :). Arkuutta Kirpulla on melko paljon: kaikki uusi on tosi jännää ja välillä vanhat ja tututkin asiat.
Mutta ehdottoman selkästi perheessämme oli Kirpun kokoinen ja muotoinen puuttuva pala!”

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.