Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: JUNIOR (nyk. Jaro)JUNIOR

* noin 8 kk

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

Junior on tällä hetkellä Bukarestissa, Romaniassa, paikallisen eläinklinikan hoitolassa. Hoitolan omistava Dr. Adina on äärimmäisen lämminsydäminen ihminen, ja oli ottanut Juniorin huomaansa yhdessä toisen pienen koiran, Darian, kanssa.

Juniorin tarina on romanialaisittain se tavallinen. Juniorin omistaja oli hylännyt pikkupojan kadulle. Junior oli pyörinyt ihmeissään parin päivän ajan omistajansa pihalla, sen jälkeen viikon verran kadulla talon nurkilla, minkä jälkeen omistaja oli jättänyt sen täysin oman onnensa nojaan. Sitten Dr. Adina oli poiminut pienen turvaan klinikkansa hoitolaan.

Tapasimme Juniorin vieraillessamme hoitolassa 18.3.2013. Se on kertakaikkisen ihana, melko rauhallinen ja rapsutuksista tykkäävä nuori koiraherra. Hoitolassa se on sijoitettu Daria-tytön kanssa samaan häkkiin. Junior on sopivasti syliinmahtuvaa mallia, tosin hieman pulleassa kunnossa ja painaa 6,5 kiloa.

Daria tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana. Se on valmis matkustamaan Suomeen huhtikuun lopussa.

Mietithän tarkkaan, kun olet suunnittelemassa koiran hankintaa. Junior tulee tarvitsemaan opastusta hihnassa kävelyssä, sisäsiisteydessä ja muissa suomalaisen koiranelämän perusasioissa.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Jos olet varma, että haluat rakastaa Junioria niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin, ja olet valmis antamaan sille täysipainoisen koiran elämän, ota yhteyttä Taijaan.

30.3.2013

Junior on varattu omaan kotiin <3

28.4.2013

Junior on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.